ten chrom je problem... musis to zbrousit do matu a pak to striknout, necek ale zazrak je to opruz a lakosi to neradi vidi, je dost pravdepodobny ze se to casem nekde odloupne jednou sem to strikal na E38 do barvy auta a drzelo to... rok v klidu, jak to bylo dal uz nevim
abdul píše:ten chrom je problem... musis to zbrousit do matu a pak to striknout, necek ale zazrak je to opruz a lakosi to neradi vidi, je dost pravdepodobny ze se to casem nekde odloupne jednou sem to strikal na E38 do barvy auta a drzelo to... rok v klidu, jak to bylo dal uz nevim
kluci,nevim jak vy,ale ja jsem měl na E34 origoš černy a vubec se mi nelibili,protože jsem měl na předešlím bavu ty chromovy a nakonec jsem zistil,že i ty černý jsou chromovaný,jen sou zabarvený.Takže jestli chce někdo místo černých chromové,tak to chce odstraňovač starých nátěrů něakou plastovou stěrku,trochu nervů a ve finale trochu přeleštit a je to.
Pokud budeš brousit, tak použij co největší zrnitost.Minimálně 300!
Jinak to bude vypadat dost blbě nebo budeš muset dát víc barvy - další riziko (stečení,pomeranč atd.)