miryn píše:ok, chlapi, sto lidi sto chuti, ja jen tvrdim a tu M5 vlastnim, ze tyhle kecy o 50t. za mesic je trosku dost ulet...ikdyby jste ji pouzivali na kazdodenni jezdeni, tak vas to na tolik neprijde.. pokud nejezdite kazdou chvilku Praha-Ostrava ja vam nevnucuju svuj nazor, jen jsem tady napsal to, co je pravda a co vim. Kdyz budu litat s M5 jak ocas a na kazde krizovatce to zaslapnu, na rovinach budu litat 300km/h, tak ano..spotreba 25l, gumy 10t.km, neni co resit. Nevedel jsem,ze kdyz mam M5 musim s ni litat jako zavodnik!!! Ale prave naopak, uzivam si jizdu, relaxuji s pocitem, ze kdyz me nahodou problikne nejake tuningove ucho, tak ho podelam i na 5tku a o tom to je.Jezdim z OV na Frydek, zkuste si to, jet 280km/h touto relativne peknou rovnou cestou, myslim, ze lidi tady stale nejsou pripraveni na to, ze auto,ktere vidi v zrcatku, bude za 3vteriny u neho, tak si to v tom levem pruhu uzivaji a ja blednu Kazdopadne je to bomba, M5 je proste fajn strela..
ale nemusíš a ani ja tak pořád nejezdím...jenže já jezdím denně v turbo kamnech a do emka vlezu právě pro to si to užít,takže to mám trochu jinak...emek jsem měl několik a 280km/h jsem jel asi 3x za život,v každém jsem si to jednou zkusil....s tím,že lidi na to nejsou připraveni souhlasím...a taky se mám rád....takže spíš si užívám zatáčky a akceleraci....prostě někdy mu naložím až se mu omlouvám a někdy jedu fakt na pohodu....ale to ví jen ten kdo mě zná....s těmy náklady bych to řekl asi takhle,když se budeme bavit o 5-7let staré M5ce s 200tkm a víc,že ikdyž tento měsíc mě budou náklady stát 30k tak příští to klidně může bejt 100k a pak zase 2měsíce po 30k....jen tak pro představu,denně pro radost vůbec není problém projezdit jen tak pro radost plnou nádrž V-poweru....když jsem si koupil první emko,tak jsem v něm 1.měsíc téměř bydlel a denně natankoval za 1500 a jezdil jen tak bez cíle a hledal nějakou zajímavou zatáčku....
jo a taky mi tu klidně zas někdo napište jak jsem chytrej jak rádio...mě to nepřekvapí,ale na rozdíl od většiny píšu co jsem si na vlastní kůži vyzkoušel
M3maniac píše:jo a taky mi tu klidně zas někdo napište jak jsem chytrej jak rádio...mě to nepřekvapí,ale na rozdíl od většiny píšu co jsem si na vlastní kůži vyzkoušel
dobre se ctou nazory vsech Vas, kdoz tu prispivate a nejake to eMko mate ...
jsou to pekne pohledy z ruznych stran pouziti techto vozitek, takze klidne pokracujte mym snem je M5 v kombiku ... jako rodinne auto ... ale je to jenom sen M5 nikdy mit nebudu ... neuzivil bych ji priority jsou proste uplne jinde ... mozna az budou decka velke, bydleni bude ok ....
petr
M3maniac píše:1500x30 je 45k :D kde jsou gumy a ostatní spotřebák...a to M3 bere o 4-5l méně :wink:
No jo , ale o co kdyz si chce jen nekdo splnit SEN , koupi si karu za 500k , co stala pred 6 lety 3mega > a jen tak se projede dvakrat do tydne za krasneho pocasi... To mne to potom bude stat nejakych 6 tisic mesicne na benzinu a 3x do roka bezna udrzba. Gumy vydrzej 25t km kdyz k ni budu slusnej , takze je mam na rok. A POKUD se nic neposere tak to uzivi i uklizecka Horsi ale je kdyz opravdu neco odejde ...
M3maniac píše:1500x30 je 45k :D kde jsou gumy a ostatní spotřebák...a to M3 bere o 4-5l méně :wink:
No jo , ale o co kdyz si chce jen nekdo splnit SEN , koupi si karu za 500k , co stala pred 6 lety 3mega > a jen tak se projede dvakrat do tydne za krasneho pocasi... To mne to potom bude stat nejakych 6 tisic mesicne na benzinu a 3x do roka bezna udrzba. Gumy vydrzej 25t km kdyz k ni budu slusnej , takze je mam na rok. A POKUD se nic neposere tak to uzivi i uklizecka Horsi ale je kdyz opravdu neco odejde ...
Hlavne mne za tento klukovsky nazor nekamenujte
ale to klidně udělat může...může koupit auto za všechen svůj majetek...a pak se taky může modlit aby něco dražšího neodešlo....do takového auta se prostě bez fin.rezervy neleze...myšleno M5 (e39)
kolik muze bejt zivotnost kvalitne servisovany m5? tak 250tis km aniz by se menil diferak, repasovala prevodovka atd? no myslim ze argumenty typu "podle toho jak se s tim jezdi" jsou u tohodle auta mimo, protoze jak se asi obvykle jezdi s m5kou...
154 píše:kolik muze bejt zivotnost kvalitne servisovany m5? tak 250tis km aniz by se menil diferak, repasovala prevodovka atd? no myslim ze argumenty typu "podle toho jak se s tim jezdi" jsou u tohodle auta mimo, protoze jak se asi obvykle jezdi s m5kou...
to ti může říct ten co jsi ji koupil novou a má najeto 250tkm.... prostě každej jezdí jinak.....pro někoho je sportovní jízda 200 na dálnici pro někoho zas něco úplně jinýho