Mám e-39 523i a když ráno nastartuju auto tak zhruba 20-30 sec. slyšim z motorového prostoru nějaky bzučení nebo pískání ale jen chvilku a pak je klid. Nevíte někdo co by to mohlo dělat? jinak auto nijak neblbne ani při startu ani při jízdě-
Dikes
dejk55 píše:Mám e-39 323i a když ráno nastartuju auto tak zhruba 20-30 sec. slyšim z motorového prostoru nějaky bzučení nebo pískání ale jen chvilku a pak je klid. Nevíte někdo co by to mohlo dělat? jinak auto nijak neblbne ani při startu ani při jízdě- Dikes
děla to podle mně jen při prvnim studenym startu a to ještě jenom někdy né vždycky. eště to musim vyzkoušet za tepliho startu ale tam je myslim v poho.
Zdravim, mel bych take jeden dotaz na e39 konkretne 523i, auto jede bezproblemu tise,ale kdyz se otacky dostanou ke 2tis. tak to zacne mit takovej kovovej zvuk jakoby plechovej rachot:-)) a postupne to odezni jak zrychluju. Vymenil jsem kat a je to o neco lepsi, ale jakoby jeste v nejakem tlumici byly treba ty prepazky uvolnene nebo tak neco, muj dotaz zni da se zjistit co to dela, bez nutnosti vymeny za jiny kus vyfuku? asi tezko co? Diky za odpovedi.
ano, ako bolo spominane, u m52 motorov su rozvody riesene retazou - teda presnejsie 2 retazami... u 2,8 litra som ich videl na vlastne oci , ostatne m52 budu na tom rovnako (trocha usetrime na vymene rozvodoveho remena a kladiek )