Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Inspection...
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny. Včera jsem si konečně vyzvedl mou E34 rv.92(červen) 520i, která byla na různých úpravách.Myslím tím plasty, výfuk, sportovní filtr . Když jsem ji tam vezl, inspekce nesvítila. Ani jedna zelená kontrolka. Auto tam bylo čtyři měsíce a asi měsíc bez baterie. Rozdíl v km asi 600. A teď na mě svítěj všechny zelený diody u inspekce. Pak už je tam jen žlutá a červená.
Nevíte, čím to mohlo vzniknout?
Jo a ještě mi nejde ani jedno zpátečkový světlo. Dávali mi tam mech. zabezpečení ATC. Ale maník co mi to montoval, tak říkal že mi odešlo asi čidlo. Nemohl tam on něco spíš rozpojit?
Nevíte, čím to mohlo vzniknout?
Jo a ještě mi nejde ani jedno zpátečkový světlo. Dávali mi tam mech. zabezpečení ATC. Ale maník co mi to montoval, tak říkal že mi odešlo asi čidlo. Nemohl tam on něco spíš rozpojit?
tak to je sila, to nasere- 600 km rozdiel pocas uprav auta? to ho pouzivali ako svoje alebo co? s tou inspekciou to je teda divna situacia- aj ked je pravda ze BMW ma dost progerisvny system- ked jazdis dlhsie trasy, rozsvieti sa inspekcia po dlhsej vzdialenosti, ked jazdis kratsie trasy so studenym motorom, inspekcia sa ohlasi podstatne skor, presne cisla neviem ale u mojho e36 to bolo tusim okolo 8000 km ked som chodil kratsie trasy... neviem ci na to ma vplyv cas ked je bateria odpojena, ale na e39 som mal auto bez stavy asi 2 mesiace, ale nijak sa mi to na inspekcii neprejavilo...
v kazdom pripade by som aj tu spiatocku presiel ci skutocne nieco nerozpojili alebo nestrihli kdesi kabel- alebo to nechaj skontrolovat autoelektrikarovi, nieje to vela prace ak clovek do toho vidi.
v kazdom pripade by som aj tu spiatocku presiel ci skutocne nieco nerozpojili alebo nestrihli kdesi kabel- alebo to nechaj skontrolovat autoelektrikarovi, nieje to vela prace ak clovek do toho vidi.
U proměnného servisního intervalu se zhasínání kontrolek odvíjí od množství spotřebovaných PHM.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Kontaktovat uživatele:
jumper píše:Já tomu teď moc nerozumím. Když jsem si auto odvážel po inspekci, tak mi nesvítila žádná dioda ani nápis inpection. A myslím že mi řikali že asi po 2.000 km prostě budou ty zelené diody přibývat a až bude svítit žlutá, tak ať přijedu. Tak jak to teda je? Som z toho voľaký zmetený.
Zelené ledky nepřibývají ale opravdu postupně zhasínají (viz výše alp a vlasta)

Mafa píše:Mel bych jen jednu otazku, ted o vikendu jsem vymenil olej a zresetoval oilservice, sviti pet zelenych, a kdyz rekneme do pul roka zacne svitit inspekce a zresetuju ji, to se mi vyresetuje i ten olej zase? to bybylo docela blby ne?:-))
Při malé i velké inspekci se vždy mění i olej. Mezi inspekcema je vždy jeden olejový servis. Samostatně lze nulovat jen hodinky. Tzn. os-iI-os-iII-os-iI-os-iII...
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014