Ahoj nevíte někdo co je za problém,když jedu a motor se pořádně zahřeje ,tak mně uniká voda a trochu to stříká (na pravé straně u plastového krytu. čili naproti otvotu na plnění) a směrem k motoru a baterce. Neuniká to stále myslím že jen pokud se motor nějak více hřeje nebo tak nějak. Nic hrozného ,ale mám strach větší dálku. Je to od té doby co mi jeden strašně ,,talentovanej borec!,, vymněňoval nemrznoucí směs Od té doby se to nějak sere.
Co také říkáte na nemrznoucí směsi? Máte někdo skušenost s nějakou značkou a její dobré vlivy?
Mám strach také jestli mi tam nedal nějakou plívu.
to je celkem logické, když se to ohřeje tak stoupne tlak v systému chlazení, dle víčka na expanze pokud funguje tak klidně na 2bar viz víčko je to tam napsáno, např. 200=2bar 140=1.4bar, vyměň chladič.
záleží na materiálu chladiče, já mám na 7er hliníkovej a tam bys jedině musel zjistit kterou voštinou to teče potom sundat boční plastový vaničky zaslepit z obou stran voštinu a zase zadeklovat. Nový chladič na 7er mě stál 5tis kč, výrobce Nissens.
u 7er jsem mel stejny problem a koupil novy. lepsi, nez to v lete uvarit v zacpe... mimochodem, kdyz jsem stary vytahl, bylo videt ze tece pod tlakem na dalsich 2 mistech
Hurv píše:Díky za radu. Co takhle zaletovat nebo nějaký repas???? Kolik je cca. za novej nebo ready chladič?
Repas bych nezkoušel, dá to spoustu práce a může to za chvíli téct jinde. Zkoušel jsem to jednou nechat zavařit, nevyšlo to, takže to skončilo zaslepením (a to to byl skoro novej chladič kde při pádu kolínka dolů to proseklo 0,5mm dirku na hrance někde uprostřed). Nejlepší řešení je nový chladič, sice to něco stojí, ale bude klid.
Hurv píše:Nasipal jsem kouzelnej prášek do chladiče co jsem koupil v servisu a zatím to drží a neteče
Uvidíme na jak dlouho Ale za 80kč je to lepší než 5táců.
Aspon zatím
me to taky drzelo ... az jsem se divil ... po 2 tydnech to ale dopadlo jinak tyto sajrajty jsou super na dojezd, ale ne na trvalou opravu
Ještě když jsem měl 2,5 e30 tak jsem tam nalil nějakou koupenou maršmeládu taky za pár kaček a v pohodě jsem na to jezdil 2 roky než jsem auto prodal a myslim že to drží do teď
No uvidim. Napisu schvalne az to bude zase spatne.
Ale neni nikde napsano,ze to tam pak nemuzu nalejt znova. Zatim je to ok. No psali na obale ze je to oprava na stalo a ne na dojezd. Ale papir snese vsechno.
Jo jasne. Teda trochu jsem se polekal ,kde bych je mnel hledat ty sejtka elektroventilu. Radeji bych je omrknul hned jestli to neni pakarna.
Nevis kde je najdu pokud tam jsou
u e32 je to v motorovým prostoru na levé straně hned u stěny oddělující motor od kabiny, jsou pod černým plastem, nahoře jsou stříbrný. sejtka jsou uvnitř, takže rozebrat a vyfoukat. fotku bohužel po ruce nemám.
Jinak k tomu kouzelnymu prasku-to bych dal do auta ktery jde druhy den na bazar...on ti totiz nezalepi jen tu diru ale uplne vsechno napr. topeni, ktere pak muze dyl a hur topit v zime atd...mas to proste vsude. Pokud budes schanet novy chladic tak mi napis co mas presne za model , motor, rok vyroby, vykon a jestli to ma AC a muzu ti ho nadelit s peknou velkoobchodni slevou
Chladič byl zalepenej sračk. No a co se dalo očekávat se naplnilo.
Bohužel ještě s horším účinkem. Ted to teče na 5místech a málem jsem 3krát uvařil motor
Butch5
Prosím prosím smutně koukám. Za kolik mně prodáš ten chladič?
Mám 520i 24v 110kw rok 1990 (Je to bez Vanosu)
Moc děkuji. A ti co věří v kouzla tak at se na to vyserou a raději koupí novej