Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e39 predni svetla,dotaz

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
NoCom
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od NoCom »

P-J píše:
NoCom píše:Super a měnil někdo ty skla kompletně?Mám stejný problém, jen v nich mám rýhu, jako blázen, potřeboval bych je vyměnit...

Někdo tvrdí, že jde, pak zase, že ne.. budu rád za každý postřeh.

THX 8)

Před faceliftem jde vyměnit bez problémů......

Ok, díky za info, mám lampy po faceliftu... Možná je to stejné :)
fix
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od fix »

normálním způsobem světla po FL rozebrat nejdou, ale prý pokud se člověk snaží tak to rozkuchat je, ale jestli to jde i složit zpátky :?:
ras11

#23 Příspěvek od ras11 »

zdravim,

ja som svoje lestil normalne lestickou + lestiaca pasta na plexisklo, vola sa to XERAPOL, dajte vyhladavat cez google, ide to normalne kupit- ale verim ze podobny vysledok urobite aj klasickou lestiacou pastou - tempo a podobne...
lestil som aj svetlo na moto, silne ryhy po pade- pohoda, najprv smirgel, postupne jemny smirgel az po 2000 zrnitost a nakoniec tato pasta- to svetlo na moto je ako nove, svetla bmw maju tvrdsie sklo, ide tazsie ale vysledok je omnoho lepsi ako boli predtym, male poskodenia zmizli, vacsie sa trocha skryli...

svetlo:
http://fotky.azet.sk/jsFotka.phtml?&ft= ... =1&ftid=17

viac fotiek z inych uhlov...
http://fotky.azet.sk/jsAlbum.phtml?&al=3040719[/img]
philipson

#24 Příspěvek od philipson »

jak se to rozebírá ?
NoCom
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od NoCom »

No, už aby to někdo rozkuchal :)
FBS
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od FBS »

tak jsem dnes leštil...
Nejdřív smirkovej papír pod vodou 600, 800, 1000, 1500 hrubost, pak 3M pasty na leštění laků, od nejhrubší po nejjemnější, asi 30min jedno světlo, a jsou jak nový, od kamínků jsem je měl celkem festovně. Stejně ale budu kupovat facelifty. :o)
bas

#27 Příspěvek od bas »

E39 ma kryt prednych svetiel z plastu? Ja na E38 ho mam zo skla a tiez by som ho rad vycistil.....da sa pouzit ten postup ktory tu spominate aj na sklo?
ras11

#28 Příspěvek od ras11 »

bas píše:E39 ma kryt prednych svetiel z plastu? Ja na E38 ho mam zo skla a tiez by som ho rad vycistil.....da sa pouzit ten postup ktory tu spominate aj na sklo?

na uplne sklo asi nie, to nieje mozne brusit v domacich podmienkach- teda ak nevlastnis nejaku specialnu technologiu, princip popisanej metody je v tom ze plexisklo je vlastne ako brusitelny plast, to znamena odbrusis poskodenu vrstvicku, nalestis a je to... na skle toto tak lahko uz neurobis...
Odpovědět