Já sehnal na aukru nějaký platový za 170kč kus. Přední sem vyměnil vpoho protože se k tomu může shora i zespodu. Chtěl sem ale vyměnit i ten zadní, ale tam se ze spodu nedá dostat, jak to mám teda vyndat ??? Páčit to klasicky šroubovákem zeshora ???
chip píše:Já sehnal na aukru nějaký platový za 170kč kus. Přední sem vyměnil vpoho protože se k tomu může shora i zespodu. Chtěl sem ale vyměnit i ten zadní, ale tam se ze spodu nedá dostat, jak to mám teda vyndat ??? Páčit to klasicky šroubovákem zeshora ???
ten znacek je zalepenej v plastovym pouzdre a jde vyloupnout .. muzes i soubrovak ale proboha ho necim obal:D
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Hurv píše:Tak vám předám skušenost s koupí znáčku BMW v Autokelly. Před 10dni jsem zašel do Autokelly a obědnal jsem si znáček. (Nějaká pitomá kopie)
Stavoval jsem se tam 4krát. A pokaždé jsem obdržel totální zmetek!
Dnes jsem obdržel peníze že prý prostě dobré nejsou
Už mně to štve je to blbost ,ale prosím nevíte kde sehnat už konečně hezkej? Pokud to bude na Pardubicku tak to bude fajn.
Díky za rady.
Já kupoval origo BMW na E39 a cena byla 500,- takže není co řešit. Originál díly nemusí stát vždy balík a neorig bude určitě za podobné peníze a jak bude vypadat.