Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Navigace v češtině
-
Jsem na sránkách bmwklubu poměrně krátce, ale diskuze a odkazy jsou tu občas zajímavé. Takže mě napadlo taky něčím přispět a to, že mám kamaráda co dělá do bmw navigace v českém jazyce. Jedná se o kompletní menu na obrazovce česky + hlasové navádění česky do mk3 a mk4. Do mk2 pouze menu v češtině. Dávám sem odkaz na jeho inzerát, nebo mi dyžtak napište.
http://autobazar.sbazar.cz/prodam-koupi ... 99040.html
http://autobazar.sbazar.cz/prodam-koupi ... 99040.html
MSvihel píše:neviem naco sem davas take reklamy na svojich kamaratov.Ja to stiahnem
z netu zadarmo a ked niekto bude chciet rozposlem za 50 Kc...
Já ti dám 500, když to dokážeš.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Bohužel to nikdo jinej než "Ti pražáci" neumí. Není to oficiální úprava. Vzali nějakej editační program a vyeditovali zřejmě anglické popisky a přidali české instrukce.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Leny píše:Kdyby to dali levněji třeba 1500,- - 2000,- Kč tak to koupí spousta lidí a oni ve finále vydělají daleko víc než teď.
Taktak.Já myslím že přijatelná cena by byla tak do 3000kč s odblokováním tv za jízdy(za to chtějí mimochodem dalších 1500kč) vzhledem k tomu,že má člověk dnes za těch 6tis pomalu komplet externí navi,tak tato částka jen za nahrání češtiny se mi zdá trošku dost. Chtěl bych to a né že by na to nebylo,ale za ty prachy je lepší se těch 20 anglických slovíček naučit.

Ono je otazkou jaky je prinos cestiny do navigace s prihlednutim k tomu, ze neni problem z teutonskeho dialektu ji prepnout do lingua franca a tu stejne vetsina cilove skupiny pro BMW v dnesni dobe bez problemu ovlada. Nemluve o faktu, ze navigace stejne obsahuje par textu, ktere se daji i zapamatovat. Ja jsem u sestry v Nemecku schopen jezdit s jeji navigaci a to nemecky neumim skoro nic.
-
Ono není problém porozumět těm pár pokynům navigace a koukat na menu na obrazovce v angličtině nebo v němčině. Jde o to, že v češtině je to prostě mnohem lepší a přehlednější.
A co se týká tý ceny, tak ten člověk na tom pracoval víc než rok, aby tohle dokázal. A Vlasta má pravdu, že to tady nikdo jinej neumí. 6 tis. je sice hodně, ale co na BMW neni drahý?
Už teď na tom vydělávaj dost, takže bohužel není důvod.
Já se jen můžu pochlubit, že v mém autě byla čeština jako první v autě pro "zákazníka".
A co se týká tý ceny, tak ten člověk na tom pracoval víc než rok, aby tohle dokázal. A Vlasta má pravdu, že to tady nikdo jinej neumí. 6 tis. je sice hodně, ale co na BMW neni drahý?
Leny napsal:
Kdyby to dali levněji třeba 1500,- - 2000,- Kč tak to koupí spousta lidí a oni ve finále vydělají daleko víc než teď.
Já se jen můžu pochlubit, že v mém autě byla čeština jako první v autě pro "zákazníka".
Ancias535i píše:Ono není problém porozumět těm pár pokynům navigace a koukat na menu na obrazovce v angličtině nebo v němčině. Jde o to, že v češtině je to prostě mnohem lepší a přehlednější.
A co se týká tý ceny, tak ten člověk na tom pracoval víc než rok, aby tohle dokázal. A Vlasta má pravdu, že to tady nikdo jinej neumí. 6 tis. je sice hodně, ale co na BMW neni drahý?Leny napsal:
Kdyby to dali levněji třeba 1500,- - 2000,- Kč tak to koupí spousta lidí a oni ve finále vydělají daleko víc než teď.
a určitě ne za 6t

-