pri rychlostnich stupnech 2 a 3 mylsim, mi pod plynem mezi 1900-2100 otackama zacne vydavat neco nekde takovy jakoby zvuk rezonace, proste zvuk ktery tam nepatri ... ten samy zvuk, nebo jemu podobny slysim pri zataceni doprava...
tre se nekde neco o neco nebo nevite co by to mohlo byt?
no s tou rezonaci me to nedavno zacalo delat taky. dela mi to hlavne na dvojku kdyz se rozjizdim z nizkejch otacek - nekdy kolem 2000tis. nedela to vzdycky.
a pri zataceni doprava mi to shodou okolnosti taky obcas dela nejakej zvuk, takovy cvakani nekde od pravyho zadniho kola. nikdo nevi co s tim.
zkus si zahejbat s vejfuckem,jestli se ti někde skoro nedotýká,míval jsem podobnej problém na jednom báwu.V zatáčce a v určitých otáčkách klepal o most zaní nápravy.
Ja bych to videl na diferak........ ..mel jsem 325i obcas jsem se sklouzl driftem a ejhle za cas ta divna rezonance a potom i huceni...Diferak odesel do vecnych lovist
Boriss23 píše:Ja bych to videl na diferak........ ..mel jsem 325i obcas jsem se sklouzl driftem a ejhle za cas ta divna rezonance a potom i huceni...Diferak odesel do vecnych lovist
a hucelo to ti jen pri nejakych otackach nebo porad?
Přišli jste někdo na to co dělá ten zvuk?Dělá mi to taky,ale spíš do levé zatáčky taky na dvojku max trojku a jde to někde ze předu nebo z prostřed ve předu.