Měnil někdo z Vás spojovačku řízení (hlavní tyč) na E34?
Potřebuju vědět, jestli oba čepy na nové tyči, jsou pevné(tj. nedají se vyklonit), nebo jak to má být...
Mně na autě odešla (KO čep), sehnal jsem jinou (udajně zánovní), a čep, který navazuje na převodku řízení, se vyklání do stran(ztuha celkem).
Vůli ale zdá se nemá. Druhý čep jen drží rovně.
Má to tak být, nebo je tahle tyč také KO?
Předem dík za odpovědi. Petr
Ja to menil na e34 ve ctvrtek-nove cepy se ani nehly a na stare mely oba vuli tak pul centimetru . Stihnul jsem to s kamosem za 2 hodiny-ale je k tomu potreba stahovak. Nechapu proc si nekoupis novou me stala cca 1500kc...
Mno prave, znacce Starline já nějak nefandím... Z praxe vím, že nevydrží nic, max velmi málo, oproti jiným.. Kelly tu samozřejmě máme. Jinak jestli teda ještě můžu otravovat, stahovák jsi taky někde kupoval...?? já ho nemám, a nechce se mi ho nikde půjčovat, tak jestli nevíš, kde za rozumně... Díky.
jj, dík, vidim to na Febi, Meyle, popř. Swag; Starline určitě nee.. V Elitu by mohla snad klapnout do dvojky slušná, uvidim.. Jinak kde za dobře pořídit stahovák na čepy také nevíš..? Díky. P
Pietro píše:jj, dík, vidim to na Febi, Meyle, popř. Swag; Starline určitě nee.. V Elitu by mohla snad klapnout do dvojky slušná, uvidim.. Jinak kde za dobře pořídit stahovák na čepy také nevíš..? Díky. P
Nevim ,ale v návodu na Peugeota na to stačí řetěz a dlouhá ocelová trubka.
Pietro píše:jj, dík, vidim to na Febi, Meyle, popř. Swag; Starline určitě nee.. V Elitu by mohla snad klapnout do dvojky slušná, uvidim.. Jinak kde za dobře pořídit stahovák na čepy také nevíš..? Díky. P
Nevim ,ale v návodu na Peugeota na to stačí řetěz a dlouhá ocelová trubka.
Když si vzpomenu, jak jsem minule měnil ramena a jak jsem do toho bušil jak hluchej do vrat a ono pořád nic.... Raději do něj něco investuju...
Stahovak nevim. Ale rameno jsme bez nej nevymenili a tu tyc taky ne. Jako retezem a tyci to asi taky pujde, ale kamos ma stahovak. Starline-ja to nevedomky koupil a kritiku slysel az potom, tak doufam, ze to neni az tak horky a aspon neco to vydrzi...
Já co mám se Starline zkušenosti, tak třeba prachovky jsou jak papír, a fakt ty věci vydrží třeba 3-5tis a KO... Starline je vlastně jen značka Auto Kelly, aby se ty jejich no name díly nějak jmenovali, co jsem slyšel... Jinak se musím pochlubit, já až na 1 tyčku řízení rozkuchal celou přední nápravu, jen s pomocí kladiv... Ale byl to takovej porod, že už nikdy víc...
BMWAK by mohl vyprávět, jak jsem u toho nadával...
Starline nebrat, nechal jsem se naverbovat do ramen, vydržely 3000 km, potom byly čepy jako máslo, pak reklamačka a 30 dní bez ramen...
Nechápu, jak se vůbec něco takového může prodávat...
LMI...?? Co to je za značku - kde jí prodávaj? Jinak už to mám komplet hotový, nakonec tam šli díly "SWAG", z Elitu, prodejce (kamarád) se kasal, že to je slušná značka i výdrž, máte někdo zkušenost? Vydrží to něco?