Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

nastartuju > zhasne

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
berkelay

#1 Příspěvek od berkelay »

Mam e34 535i, nedavno jsem vymenil svicky v domeni, ze to byla ta pricina problemu, ale stale je to stejne, nastartuju, motor bezi tak 20sec a sam zhasne, ten chod je nepravidelny a otacky kolisaji. Cim to muze byt? Vzduchovy filtr je take novy, takze mne napada snad palivove cerpadlo, zaneseny paliv. filtr nebo ten shit benzin tankovany v Tescu (den po te jsem zahledl zrovna na tom stojanu kde jsem tankoval par typku co se v nem vrtali a byl mimo provoz, ale nevim zda to ma nejaky vyznam)
FBS
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od FBS »

Lidi uvedomte si že na plné nádrži u shellu dejme tomu že je o korunu dražší dáte o 60kč víc, je to na těch cca 2000Kč moc? Tankuju jen u Shellu, a už sem si za body vybral tolik krásnejch dárků, že shitovej benzín někde u lojzika na vesnici v životě nevezmu...

Napadá mě že pokud tam kolem toho fakt ty týpci běhali, mohlo něco v tom benzinu bejt, a zanesl se ti palivovej filtr...Zkus vyměnit ten. A až ho vyměníš, zajeď si na Shellku ;o)
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#3 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

No, právě, že u nás na Shellce, ještě nedávno, když tam ještě hospodařil pan Klepetáč, bylo větší riziko natankování sraček, než u toho Lojzy. Já jsem jezdil k Aralu, teď OMV a naprosto bez problémů.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Odpovědět