Zdravím , mám problém s alarmem , hledal jsem to na foru ale nikde jsem nenašel nějakou dobrou radu.
Problém je ten že,se alarm sám spouští.Vysledoval jsem že, se spustí když auto stojí zamčený venku na slunci,o víkendu jsem ho měl v garáži , celý den zamčený a nespustil se.Neví někdo co s tím ?Nějak mě to zvlášť nese_e když se spustí přes den na parkovišti a půl minuty řve ale když se spustí v noci před bytovkou v panelové zástavbě ,tak bych jednoho rána nechtěl mít cihlu na kapotě.
Dík za odpovědi
PavelP
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Alarm E 39
Měl jsem přesně ten samý problém, s tím že cihla už málem přistála...
Jako první pomoc jsem vytáhnul pojistku od alarmu, tím jsem vyrušil sirénu, ale ne výstražné blinkry. Pak jsem dostal radu, že to bude kapotovým spínačem, stačí něčím podlepit tapicírunk, aby na něj byl větší přítlak.
Jako pokus jsem spínač dočasně přelepil izolačkou ve stlačené poloze a zdá se, že to bude ono.
Když tak, to zkus taky a pak poreferuj.
Jako první pomoc jsem vytáhnul pojistku od alarmu, tím jsem vyrušil sirénu, ale ne výstražné blinkry. Pak jsem dostal radu, že to bude kapotovým spínačem, stačí něčím podlepit tapicírunk, aby na něj byl větší přítlak.
Jako pokus jsem spínač dočasně přelepil izolačkou ve stlačené poloze a zdá se, že to bude ono.
Když tak, to zkus taky a pak poreferuj.
-