Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39/530d-prosím o radu, nejde mi ventilátor topení
Pojistka je OK, light modul byl vyměněn. Nejdříve se ventilátor točil i při vypnutém klíčku zapalování a při chodu měl ventilátor nepravidelné otáčky (dýchal). Důsledkem byla pak vybitá baterka. Po výměně light modulu zůstaly jen ty nepravidelné otáčky a po měsíci provozu se ventilátor přestal točit úplně. Co s tím? Díky...
-
MartD píše:P-J píše:MartD píše:Na light modulu je i elektronika na regulaci otáček pro ventilátor.
No když myslíš.......
Takže Ty jsi kvůli ventilátoru měnil modul, který stojí cca 9300,- ?
No, naštěstí jsem ho měl půjčený od známého. Asi to nebyla ta správná rada. Asi je to ten ježek.
Je to určitě ten ježek. Dělalo mi to stejný, po výměně OK. A je pravda že Dargon ho umí opravit.
dafson píše:Taky se pridam na 150procent jezek taky sem ho mel v p....ale ja jeste debil koupil novej ventilator kterym to nebylo takze se mi doma vali novej a nikdo ho nechce pokud byste nekdo vedel kdo ho shani dejte vedet urcite bysme se domluvili.
Diky za radu. Bylo to tak a spravilo to 2104,- v BMW za ježka. Starého jsem rozdělal a je neopravitelný. Zalitá deska s SMD součástkami a 2 transistory v TO220.
-
Kdyby jste nebyli líní .... a trochu hledali.
http://www.540i6.com/finalstagereplacement.html i s obrázky.
http://www.540i6.com/finalstagereplacement.html i s obrázky.
Tak mám kluka taky mrtvýho nebo spí..
Už nebudu dělat pokusy. Won se asi zase vzbudí, ale dnes jsem jel s prckem k doktorce a nebylo to příjemné. Zamlžené auto, jak stará Š100.
Tak ho jdu objednat a vyměním ho.
Jen se chci zeptat, na co si dát pozor. Zda-li mě tam dole pod tapecem nečeká nějaká vychytávka? A tapec jde dolu v pohodě? Nerad bych to dobastlil..
Esli mi rozumíte. Díkes..

Už nebudu dělat pokusy. Won se asi zase vzbudí, ale dnes jsem jel s prckem k doktorce a nebylo to příjemné. Zamlžené auto, jak stará Š100.

Tak ho jdu objednat a vyměním ho.
Jen se chci zeptat, na co si dát pozor. Zda-li mě tam dole pod tapecem nečeká nějaká vychytávka? A tapec jde dolu v pohodě? Nerad bych to dobastlil..

Esli mi rozumíte. Díkes..

Maxiczech> tapec jde dolu v pohode, jen zatahni smerem k sobe (proti smeru jizdy) a stejne tak i ten dekl co je zespodu za kastlikem (neni nutny ho vyndavat, ale alespon tam budes mit o neco vic mista pro ruce)
jinak ten konektor v tom drzi jaxwine a i vyndani jezka byla pakarna pac je tam naprosto minimalne mista (je tam kabelovy svazek co prave vede do toho konektoru + trubka vydechu vzduchu), ale do pul hodky se to da zvladnout
jinak ten konektor v tom drzi jaxwine a i vyndani jezka byla pakarna pac je tam naprosto minimalne mista (je tam kabelovy svazek co prave vede do toho konektoru + trubka vydechu vzduchu), ale do pul hodky se to da zvladnout
Tak jsem ho tam úspěšně vdechnul..
Tedááá.., spíš soused, já na to neměl nerwy..
K tomu je přístup, jak k penězům. A nejdřív jsem odmontoval něco úplně jiného. Lama lamovitá..
Ten první nejpřístupnější motůrek, co je vidět hned, co odendám tapec.. Pak jsem zjistil, že tomu chybí ostny, tak jsem ho tam dal z5.
Ten ježek je fakt až úplně vepředu a ven mi nešel.. A ty kabely taky ne, tak jsem auto zamknul a přišel soused záchranář.
15 minut práce..
Jen se chci zeptat, ty ostny, co jsem měl v Bawku jsou o hodně delší a širší než ten, co jsem tam dával novej. Může to mít na něco vlilv?
Klima jede nádherně, konstantní otáčky a reaguje jak má..
Tedááá.., spíš soused, já na to neměl nerwy..

K tomu je přístup, jak k penězům. A nejdřív jsem odmontoval něco úplně jiného. Lama lamovitá..

Ten první nejpřístupnější motůrek, co je vidět hned, co odendám tapec.. Pak jsem zjistil, že tomu chybí ostny, tak jsem ho tam dal z5.

Ten ježek je fakt až úplně vepředu a ven mi nešel.. A ty kabely taky ne, tak jsem auto zamknul a přišel soused záchranář.
15 minut práce..

Jen se chci zeptat, ty ostny, co jsem měl v Bawku jsou o hodně delší a širší než ten, co jsem tam dával novej. Může to mít na něco vlilv?
Klima jede nádherně, konstantní otáčky a reaguje jak má..