Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Cidlo opotrebeni desticek
Halo lidicky od koupe me E39 mi tam svitilo bremsbelag prufen desticky sem vymenil a porad me to tam votravuje kamos co mi to delal rikal ze na pravym prednim mi to cidlo chybi a ze pry tam na nej je priprava dnes sem byl v BMW servisu a tam mi reli ze u E39 523i je cidlo na pravym levym a zadnim pravym nespletl se s cidli ABS???Jak to teda je??sou vepredu nebo i v zadu nebo jak???prosim poraDTE!!
-
- Kontaktovat uživatele:
To je právě to , stále ti svítí kontrolka, protože tam žádné není a je jako by přerušený drátek v čidle , u tebe přerušený z důvodu, že tam prostě není. Určitě ho tam dej, stojí cca 350 Kč jedno a vyplatí se to. Máš prostě kontrolu. O tom zhasnutí se tady v historii dlouho diskutovalo.Opravdu to někomu zhasne hned a někomu do cca 80 km.
-
- Kontaktovat uživatele:
Vykašli se na čidlo a dej si klemu do toho konektoru. To jednorázové čidlo někde stojí i 150,- Kč... Kontrolu je stejně lepší dělat vizuálně, občas se totiž může stát, že vázne brzdič a sjede se třeba jen vnitřní destička na pravé straně a tak je ti čidlo na levé vnější straně k prdu
P.S.: Já tam mám v izolační pásce zabalené propojky obě, jednak na předku jsem měnil destičky a na zadku mě to orvaly spadlé řetězy.

P.S.: Já tam mám v izolační pásce zabalené propojky obě, jednak na předku jsem měnil destičky a na zadku mě to orvaly spadlé řetězy.