Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

el na e34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kubastds

#1 Příspěvek od Kubastds »

ahoj prestal mi fungovat central a okna se sibrem.. z niceho nic nevite co s tim.. nebo nejake schema.. dik...
kindera

#2 Příspěvek od kindera »

Podívej se pod zadní sedačku na pojistky
Kubastds

#3 Příspěvek od Kubastds »

koukal jsem v pohode...
kindera

#4 Příspěvek od kindera »

Podívej se k něčemu co Ti nejde jestli je tam kostra.
magic
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od magic »

Kubastds píše:koukal jsem v pohode...

je to takova ta velka 80A pojistka takovej fakt velkej plíšek, jinak vypada mnohdy že je OK, ale ja ji měl prasklou třeba pod podložkou pod šroubem... a dělalo to same co tobě! Jelikož mám baterku v motorovem prostoru, tak to bylo hned kousek za ni, je to v podstatě na +sovem tlustem kabelu tak max 50cm od baterky ( takove černe pouzdro )
Kubastds

#6 Příspěvek od Kubastds »

dik podivam se.... no zacalo to ze jsem prisel k autu a odemknul se jen ridic a nic neslo a po asi 100m jizdy zacali chodit okna a central......

na kostry jsem koukal.... pojistku zkusim.....
kdyz zapnu klicek a zkusim okno tak tam neco cvakne v zadu v jednotce ale to je vse.... :(
PavelP

#7 Příspěvek od PavelP »

Je to jak říká Magic
PP
kindera

#8 Příspěvek od kindera »

Co jde dotáhnout pod sedačkou,tak dotáhni.Může to být špatný kontakt.Proměř ohmetrem.
dexter

#9 Příspěvek od dexter »

Pánové,nechci do toho něak kecat,ale kdysi dávno sem řešil něco podobnýho.Taky sem koukal na pojistky (všechny byli ok) a nakonec jsem zistil,že to byli rozkelí kabeli co dou do kufru.Ty u pántu.Něak se otvíránim a zavíranim rozpojili a vůbec mi nešel centrál.Okno sem na tom BMW neměl,takže nevím jestli to má něakú spojitost,ale vzhledem k tomu,že ho na tomto autě mám a taky se dá zavírát klíčkem spolu s centrálem,tak bych to jako možnou alternatívu do úvahy bral.
Kubastds

#10 Příspěvek od Kubastds »

no to musim jeste projit spatny kabeli.. ale sviti mi vypinace oken a taky kdyz jsem odpojil konektor od centralu tak na dvou ze sesti bylo napeti.. takze mam asi problem s kostrou.. nemohla odejit ta relatkova jednotka pod sedackou???
Kubastds

#11 Příspěvek od Kubastds »

tak jsem to cele rozkuchal a kabel jsem spatny nenasel... uz jsem zkousel i jinou tu jednotku a taky nic.. kostra je dobra a kdyz jsem nasel u jednotky kabely od motoru oken a pripojim k nim napeti tak okna chodi. proste mi necvakaji ty rele... tak jsem z toho v :?:
dexter

#12 Příspěvek od dexter »

tak skus přijít na to kterej drátek ti nepouští šťávu trebars do oken.Jestli je to +,nebo kostra.A když už budeš mít rozdělaný řidičové dveře,skus se mrknout na mechaniku zamikáni dveří.Protože mě pořád drží spojitost s tím,že když je vše ok adržíš klíček,tak se zavřou.Možna bude v prdeli neco tam,když je jednotka ok.
Odpovědět