Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Roztržené sání 530d

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#21 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

tak premyslej... nevim, 200,- za benzin a namahu?
“Ability is what you're capable of doing.”
pysta

#22 Příspěvek od pysta »

Pytal som sa len preto lebo su odlisne. Nam roztrhlo len jedno sanie a to bol pre zmenu automat ... hm. Viete sem niekto dat fotku ako to cca vyzeralo u vas?
Fazeey
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Fazeey »

Paul_von_BMW píše:
Fazeey píše:já taky manual.. už ho mám taky objednaný, byl tam nějakej problém ve výměně? 3-4x do týdne fakt?? se nedivim že je pak nemaj ani na wraku a dokážou to prodat za takový prachy

Při vyndavání to chce malinko zatáhnout po směru jízdy na konci šteftů, protože tam vadí plast od stěračů, ale dá se na to použít "jemné násilí" :-) Skladník mi ukazoval, že má v sešitě další 2 objednávky na to samý obj. číslo...

myslíš ten plast na stěně? koukal jsem do TISu a má jít dolů.. jestli to jde i bez toho tak tim líp :D jo jedna objednavka asi byla moje, dneska jsem ho vyzved

pysta píše:Pytal som sa len preto lebo su odlisne. Nam roztrhlo len jedno sanie a to bol pre zmenu automat ... hm. Viete sem niekto dat fotku ako to cca vyzeralo u vas?

j u AT jde do sání ta podtlaková hadice co hejbe s klapkama (co jsem slyšel teda).. foto sem hodim, asi zítra
Paul_von_BMW

#24 Příspěvek od Paul_von_BMW »

Při vyndavání to chce malinko zatáhnout po směru jízdy na konci šteftů, protože tam vadí plast od stěračů, ale dá se na to použít "jemné násilí" :-) Skladník mi ukazoval, že má v sešitě další 2 objednávky na to samý obj. číslo...[/quote]

myslíš ten plast na stěně? koukal jsem do TISu a má jít dolů.. jestli to jde i bez toho tak tim líp :D jo jedna objednavka asi byla moje, dneska jsem ho vyzved

Jde to bez sundani toho plastu :-) Dej jenom pozor, aby ti nespadly gumový těsnění s vodítkama na štefty do saní (trochu sem se orosil, když sem to tam dával).
TIS - máš ho německy nebo anglicky - já mám germánskou verzi a vládnu jen angličtinou :-(
Fazeey
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Fazeey »

no doufam že to dopadne dobře, za chvíli jdu na to :D .. TIS mam v angličtině, german bych taky nerozuměl
pysta

#26 Příspěvek od pysta »

Ide to jak na manuale tak na AT dolu fpohode bez vymontovania toho plastu, len pri montovani naspat treba davat pozor na tesnenia. No problem...
Len nezabudni odpojit vzadu tlakovy snimac nech to nutrhnes. A na AT podtlak
Fazeey
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Fazeey »

už je tam, těsnění se snad nijak nehlo, zpátky to šlo mnohem hůř.. akorát mi nešel sundat ten + kabel a pak se mi někam zatoulal šroubek co ho drží tak zatim je to tam volně.. jinak ta krytka co tam je tušim 'B+' mi ustřelila do neznámo kam jak to sání bouchlo
Odpovědět