Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Roztržené sání 530d
-
- Kontaktovat uživatele:
Paul_von_BMW píše:Fazeey píše:já taky manual.. už ho mám taky objednaný, byl tam nějakej problém ve výměně? 3-4x do týdne fakt?? se nedivim že je pak nemaj ani na wraku a dokážou to prodat za takový prachy
Při vyndavání to chce malinko zatáhnout po směru jízdy na konci šteftů, protože tam vadí plast od stěračů, ale dá se na to použít "jemné násilí"Skladník mi ukazoval, že má v sešitě další 2 objednávky na to samý obj. číslo...
myslíš ten plast na stěně? koukal jsem do TISu a má jít dolů.. jestli to jde i bez toho tak tim líp

pysta píše:Pytal som sa len preto lebo su odlisne. Nam roztrhlo len jedno sanie a to bol pre zmenu automat ... hm. Viete sem niekto dat fotku ako to cca vyzeralo u vas?
j u AT jde do sání ta podtlaková hadice co hejbe s klapkama (co jsem slyšel teda).. foto sem hodim, asi zítra
-
Při vyndavání to chce malinko zatáhnout po směru jízdy na konci šteftů, protože tam vadí plast od stěračů, ale dá se na to použít "jemné násilí"
Skladník mi ukazoval, že má v sešitě další 2 objednávky na to samý obj. číslo...[/quote]
myslíš ten plast na stěně? koukal jsem do TISu a má jít dolů.. jestli to jde i bez toho tak tim líp
jo jedna objednavka asi byla moje, dneska jsem ho vyzved
Jde to bez sundani toho plastu
Dej jenom pozor, aby ti nespadly gumový těsnění s vodítkama na štefty do saní (trochu sem se orosil, když sem to tam dával).
TIS - máš ho německy nebo anglicky - já mám germánskou verzi a vládnu jen angličtinou

Jde to bez sundani toho plastu

TIS - máš ho německy nebo anglicky - já mám germánskou verzi a vládnu jen angličtinou