rakeesh píše:28ku urcite ne, to uz je moc starik.. a 30ku jedine jestli sezenu touring, ale tech je pekelne malo .(
stařík, ale stejně je to pěkný auto, když je v pěknym stavu..co bych dal za takovou m5

Anton píše:rakeesh píše:28ku urcite ne, to uz je moc starik.. a 30ku jedine jestli sezenu touring, ale tech je pekelne malo .(
stařík, ale stejně je to pěkný auto, když je v pěknym stavu..co bych dal za takovou m5![]()
rakeesh píše:tak jasne, nerikam ze je dvacetosmicka spatny auto, jen uz je na ni prilis designove videt stari.. E34ka ma designove mnohem bliz k soucasnejm BMW, to je podstatna vyhoda)
no.. vim ze asi mate pravdu..ale myslimze si nedam rict a stejne budu shanet E34ku, jen za ten tyden co ji hledam jsem se do ni zamiloval
Kail píše:
No jo,ale to už by asi neklaplo s těma 30 klackama,to už mluvíš o něčem trochu jiném...Ale pravda že když vidím udržovanou a na pěknejch kolech (a že je jich pomálu),slintám
![]()
Nezáleží na stáří,záleží na tom jaký auta se komu líběj,třeba šestku taky nikdo jako starej krám nebere...A i e34 je pro spoustu,možná i většinu lidí stařík.A vadí nám to snad?Co Antone,vadí ti to?Mně rozhodně ne,mně se prostě líběj
Kail píše:rakeesh píše:tak jasne, nerikam ze je dvacetosmicka spatny auto, jen uz je na ni prilis designove videt stari.. E34ka ma designove mnohem bliz k soucasnejm BMW, to je podstatna vyhoda)
no.. vim ze asi mate pravdu..ale myslimze si nedam rict a stejne budu shanet E34ku, jen za ten tyden co ji hledam jsem se do ni zamiloval
No mně je to jasný,já měl prostě taky svou hlavu,e34 je můj sen někdy od 12 let,a i když by bylo v mé situaci spousty rozumějších voleb,tak jsem prostě šel jen a jen po e34.Ono většina českých človíčků si říká "to je ale vůl,za ty peníze mohl bejt krásnej Passat f Tédéíčku,jezdil by za 5 litrů..."To mně ale netrápí,já vím své,a tyhle pseudolimuzíny f Tédéíčku mne nechávají chladným
Anton píše:Kail píše:
No jo,ale to už by asi neklaplo s těma 30 klackama,to už mluvíš o něčem trochu jiném...Ale pravda že když vidím udržovanou a na pěknejch kolech (a že je jich pomálu),slintám
![]()
Nezáleží na stáří,záleží na tom jaký auta se komu líběj,třeba šestku taky nikdo jako starej krám nebere...A i e34 je pro spoustu,možná i většinu lidí stařík.A vadí nám to snad?Co Antone,vadí ti to?Mně rozhodně ne,mně se prostě líběj
Mě se e34 taky moc líběj když sou v pěknym stavu (což se o tý mí už říct opravdu nedá) . Na e34 je podle mě nejhezčí ten mohutnej zadek.
Kail píše:rakeesh píše:tak jasne, nerikam ze je dvacetosmicka spatny auto, jen uz je na ni prilis designove videt stari.. E34ka ma designove mnohem bliz k soucasnejm BMW, to je podstatna vyhoda)
No mně je to jasný,já měl prostě taky svou hlavu,e34 je můj sen někdy od 12 let,a i když by bylo v mé situaci spousty rozumějších voleb,tak jsem prostě šel jen a jen po e34.Ono většina českých človíčků si říká "to je ale vůl,za ty peníze mohl bejt krásnej Passat f Tédéíčku,jezdil by za 5 litrů..."To mně ale netrápí,já vím své,a tyhle pseudolimuzíny f Tédéíčku mne nechávají chladným
Radek píše:Mno tak minuly tyden jsem si poridil 525iA touring s Vanosem, dneska jsem s nim byl na otocku ve Frankfurtu najel 825km na 72l coz je nejakych 8,7l/100Km. Coz me docela potesilo, auto bylo na cestu tam celkem nalozeny.Je sice pravda, ze jsem jel vetsinou kolem tech 160km/h a nejak jsem to zbytecne nehnal. Jinak kdyz mas stesti, tak se i kolem tech 30k necha neco slusnyho sehnat. Kamarad si taky minuly tyden poridil 525i touring bez vanosu a daval za nej 32k -auto je za ty prachy v moc peknym stavu a vybave -klima,velky sibr,anatomy,tazny atd. takze je to vse i o stesti. Jinak jak uz psali ostatni, levna e34 se z nemecka nevyplati dovizt, to ma smysl jedine pokud chces peknou a si ochotny to i zaplatit.
Kail píše:Hoši a nebudete mi to věřit,ale já jezdím s TDSem za 7.5litru,a to jí podle mně nijak extrémně nešetřím,jezdím většinou pojížďky mezi vesnicema,nic moc cesty,sem tam trošku dál,ale pořád jen po státní,žádná dálnice...A jako brzda si nepřipadám - většinou všechny předjíždím
Maxiczech píše:Hale Kaile, nemáš ty náhodou e-34ku?By jeden z tvých příspěvků nepoznal..
)))
Podle mého názoru začal být Baworák Baworákem od řady e-39 po faceliftu..