Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vyměnit celý blok...
Ahoj,
stále se mi zavzdušnovala chladící soustava, po ujetí několika km se vylilo pár litrů. Mechanici, po výměně všech možnejch součástek (pumpa, term.,...) a pročištění zjistili, že to musí jít těsněním pod hlavou. Doporučili mi sehnat celý nový blok motoru, do sundávání hlavy a eventuelní potřebě přefrézovávat puvodní hlin. šroby za ocelové se jim prý nechce, že může být klidně prohlý blok, tak mi sdělili, že by bylo nejlepší si sehnat z vrakáče jinej, co byste doporučovali?
Neválí se u někoho jeden nadbytečnej 206S3 na 520i? Kolik tak stojí?
Předem díky za nějaké pozitivní info...
stále se mi zavzdušnovala chladící soustava, po ujetí několika km se vylilo pár litrů. Mechanici, po výměně všech možnejch součástek (pumpa, term.,...) a pročištění zjistili, že to musí jít těsněním pod hlavou. Doporučili mi sehnat celý nový blok motoru, do sundávání hlavy a eventuelní potřebě přefrézovávat puvodní hlin. šroby za ocelové se jim prý nechce, že může být klidně prohlý blok, tak mi sdělili, že by bylo nejlepší si sehnat z vrakáče jinej, co byste doporučovali?
Neválí se u někoho jeden nadbytečnej 206S3 na 520i? Kolik tak stojí?
Předem díky za nějaké pozitivní info...
-
- Kontaktovat uživatele:
bratránkovi to dělala 2.8 to samé. bylo to těsněním ale blok jsem nechal zaškrabáváním srovnat. už to dělám automaticky,protože poprvé když jsem jen srovnal hlavu tak po ohřátí mi to vyrazilo hlavu i se závitem
bude to těsněním. ohřej to na provozní teplotu pak z toho vyndej svíčky a na horu dej bílí papír po dvou třech hodinách tomu zamotej motorem a ono to z válce vyletí na ten papír benzín se Ti odpaří a antifreeze tam zůstane.

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight= Prečítaj si túto Diskusiu !!! Na To m istom tesnení a mOtore som od Vtedy najazdil 6 000 KM !!! a neni žiadny problém. Treba To Dobre Ovzdušniť
-
- Kontaktovat uživatele:
klacik píše:tak to nevim co jsem si to vybral za opravnu, ale stále mě nutěj do novýho bloku, že hlavu sundávat nebudou, že jí určitě potom nedotáhnou za cenu stržení závitu.....a to říkali, že je to dokonale odvzdušněný...takže 100pro těsnění....ach jo...nejsou ty 5kový bmw nějaký moc citlivý....
To mi prijde jako smesne vymluve, proste za praci okolo vymeny bloku si budou moci nauctovat mnohem vice, tak to zkousi. Zkusil bych jit jinam.