Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Audio
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, mám E39 96 s audiem CD Business. Když nastavím balanci(třeba i výšky, basy) a dám uložit, tak to hraje podle toho co jsem nastavil, ale pokud vypnu motor a znovu nastartuju, tak předchzí nastavení se nenačte a spustí se třeba něco nesmyslného. Například, ta zmíněná balance je nastavena tak že hraje jen jedna strana auta a musim znovu celé audio nastavit. Neví někdo čím by to mohlo být??
nééé.Předešlí příspěvek bude podle mě blbost.Chtělo by přeci kód.Tam bude něco jinýho.Má to origo konektor?Nebo je to jen tak nějak sfušovaný.Dělalo to pořád?Nebo,odkdy jsi koupil to auto?Nebo si snad měnil to rádio za nějaký jiný typ?Skus to nějak rozepsat.Myslím že tohle bude trošku oříšek,ale snaď to nějak vyřešíme.
Snáď jsem nikoho neurazil.Jestli jo,tak se omlouvám.

Snáď jsem nikoho neurazil.Jestli jo,tak se omlouvám.

Drobné blbosti jsou v obou předchozích příspěvcích........
1) Stálý proud u těchto radií není nutný, pamatují si vše i bez napětí
2) Tyto rádia žádný kód nemají
To co tady popisuje tazatel už se tu řešilo (výsledek si nepamatuji), zkuste pohledat.
S největší pravděpodobností ale bude chyba v samotném rádiu, což asi bude znamenat jeho výměnu (opravou bych se asi moc nezabýval, vzhledem k ceně, za jakou se tyto rádia prodávají).
To co tady popisuje tazatel už se tu řešilo (výsledek si nepamatuji), zkuste pohledat.
S největší pravděpodobností ale bude chyba v samotném rádiu, což asi bude znamenat jeho výměnu (opravou bych se asi moc nezabýval, vzhledem k ceně, za jakou se tyto rádia prodávají).
P-J píše:Drobné blbosti jsou v obou předchozích příspěvcích........
´
Žádné z Businessu nemá kód?Jseš si tim jistej?Dík.Já sem ho chtěl vyndat,ale obavam se spětný montáže.Někdo psal že kód mávají.

Maxiczech píše:Ano. Je to tak. Rádio na e-39 nemá kód.![]()
A pro zloděje a jiné vyvrhele jedna důležitá informace.
Originál radio u e-39 komunikuje s řídící jednotkou auta. Každá e-39 má jedinečný kód.
Rádia jsou šitá na míru, každému e-39, tudíž jinde nemáte šanci toto rádio pustit.
Tak to je zatím nějvětší blbost, co tu byla napsána.......