Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

CHRASTI V REPRO PRI ZESILENI.

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
ARI

#1 Příspěvek od ARI »

NEVIM JESTLI JE AMEN S PREDNIMY REPRO E 39 528. PRI ZESILENI NAJEDNOU ZACLI PREDNI REPRO CHRCET A VYNECHAVAT.ZADNI NE TY DRZELI.TAK NEVIM JESTLI JE PONICH.POSLOUCHAM DOST HLASITE TAK JE TO ASI MOZNE.MAM V AUTE MP3 A PRES REDUKCI NA KAZETU POSLOUCHAM HUDBU.
fotobobo

#2 Příspěvek od fotobobo »

ARI píše:NEVIM JESTLI JE AMEN S PREDNIMY REPRO E 39 528. PRI ZESILENI NAJEDNOU ZACLI PREDNI REPRO CHRCET A VYNECHAVAT.ZADNI NE TY DRZELI.TAK NEVIM JESTLI JE PONICH.POSLOUCHAM DOST HLASITE TAK JE TO ASI MOZNE.MAM V AUTE MP3 A PRES REDUKCI NA KAZETU POSLOUCHAM HUDBU.

natrzena membrana?

Dej tam novy..
Buri
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Buri »

fotobobo píše:
ARI píše:NEVIM JESTLI JE AMEN S PREDNIMY REPRO E 39 528. PRI ZESILENI NAJEDNOU ZACLI PREDNI REPRO CHRCET A VYNECHAVAT.ZADNI NE TY DRZELI.TAK NEVIM JESTLI JE PONICH.POSLOUCHAM DOST HLASITE TAK JE TO ASI MOZNE.MAM V AUTE MP3 A PRES REDUKCI NA KAZETU POSLOUCHAM HUDBU.

natrzena membrana?

Dej tam novy..

Asi bych to taky tak viděl. Potrhaný repro.
ARI co je toto?: MAM V AUTE MP3 A PRES REDUKCI NA KAZETU POSLOUCHAM HUDBU.
Můžeš mi říci více info? Co to je, jak to hraje atd...? Díkes.
jurasis

#4 Příspěvek od jurasis »

ARI co je toto?: MAM V AUTE MP3 A PRES REDUKCI NA KAZETU POSLOUCHAM HUDBU.
Můžeš mi říci více info? Co to je, jak to hraje atd...? Díkes.[/quote]

Vypadá to jako kazeta, akorát z toho čučí půl metru drátu s jackem, kterej strčíš do jakéhokoliv discmana či MP3 přehrávače a máš origo MP3 přehrávač... 8)
Kdysi jsem to koupil za stovku nevím jestli Tesco nebo Globus...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Buri
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Buri »

No já to kdysi právě někde viděl, ale nebudilo to ve mě důvěru. Hlavně co se týče reprodekce nahrávky. Mám strach, že to bude pěkný chrastítko. Mám CD měnič a poslední dobou jsem přemýšlel, jak do auta dostat mp3, bo se mi těch 6 CDček strašně rychle oposlouchá a nechce se mi je v kufru pořád měnit :evil:
Netopyr
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Netopyr »

daewoo333

#7 Příspěvek od daewoo333 »

Nedal by sem někdo odkaz kde koupit repra do předních dveří? Myslim aby seděly rozměrově, abych nemusel rozebrat dveře a kupovat je podle něj.
Odpovědět