Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e39 TDS - jizdy na kratkou vzdalenost

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
TURBO_KrteK

#1 Příspěvek od TURBO_KrteK »

vim, ze se to tu uz nekolikrat probiralo, ale nikde jsem se nedocetl to co jsem potreboval ....

premyslim o koupi e39 525TDS

kazdy den jezdim cca 15km do prace (15 tam, 15 zpet :) ), auto necham pred jizdou vzdy alespon 5minut bezet na volnobeh, k autu se chovam pomerne slusne

zarazila me recenze na tipcars ( http://www.tipcars.com/applications/mag ... lanek=1411 ) kde autor clanku pise, ze casta jizda na kratkou vzdalenost zpusobi/zpusobuje prasknuti hlavy

po precteni uz si nejsem TDSem tak jisty, je moje obava opravnena ?

nebyla by lepsi volbou 2,3 nebo 2,8 v benzinu ? TDS jsem chtel hlavne kvuli nizsim provoznim nakladum (spotreba)
Mirahejny

#2 Příspěvek od Mirahejny »

TURBO_KrteK píše:vim, ze se to tu uz nekolikrat probiralo, ale nikde jsem se nedocetl to co jsem potreboval ....

kazdy den jezdim cca 15km do prace (15 tam, 15 zpet :) ), auto necham pred jizdou vzdy alespon 5minut bezet na volnobeh, k autu se chovam pomerne slusne

zarazila me recenze na tipcars ( http://www.tipcars.com/applications/mag ... lanek=1411 ) kde autor clanku pise, ze casta jizda na kratkou vzdalenost zpusobi/zpusobuje prasknuti hlavy

nebyla by lepsi volbou 2,3 nebo 2,8 v benzinu ? TDS jsem chtel hlavne kvuli nizsim provoznim nakladum (spotreba)

Ahoj když se budeš k tomu autu chovat slušně tak ti hlava nepraskne myslim tim že když ráno nastartuješ a dáš mu hned kládu tak se může stát že prdne.Já mám TDS dva roky a zatím nic ráno než mi vyleze teplota
na střed tak jedu max do 2tis ot/min a nezajmá mě jeslty jedu 40km/h nebo 100km/h prostě čekám až je teplota tam kde má být.
bmwfil

#3 Příspěvek od bmwfil »

Buď v klidu, pokud se k němu chováš slušně (na těch krátkých pojíždkách ho nevytáčíš), nemáš se čeho bát.
Slid

#4 Příspěvek od Slid »

tipcars bych neřešil, pokud nehoníš ho za studena, ale staráš se o něj tak jak se k dieslu má tak se neboj, takto jsem najezdil s TDS 70tis a pohoda teď máme spolu 196tis. a zatím to musím zaklepat :lol:
tds

#5 Příspěvek od tds »

TURBO_KrteK píše:vim, ze se to tu uz nekolikrat probiralo, ale nikde jsem se nedocetl to co jsem potreboval ....

už 3 roky jezdím do práce s tds 3km tam a zpět každý den. a zatím mi hlava nepraskla, celkově jsem s ním najel cca 80 tis.km nemusíš mít strach
TURBO_KrteK

#6 Příspěvek od TURBO_KrteK »

dik za odpovedi :)
Odpovědět