Mel jsem tam asi orig.Ted jsem daval nejakeho polaka.V miste kde je zavit bylo na origu jakoby zapusteni s tesnenim-gum.krouzek.Na polakovy nic takoveho neni, tak jsem tam tesneni nedal.Je to chyba?
rzich píše:Mel jsem tam asi orig.Ted jsem daval nejakeho polaka.V miste kde je zavit bylo na origu jakoby zapusteni s tesnenim-gum.krouzek.Na polakovy nic takoveho neni, tak jsem tam tesneni nedal.Je to chyba?
To nevím jak to tam je ale tyhle polské filtry mi nesmějí do baráku(startline atd) známej málem oddělal čepadlo měl tam taky nákej takovej filtr a po 5tis mu začaly lítat kousky vnitřku filtru do čerpadla .
Stojí ti za to riskovat cenu filtru (600Kč) za to že se ti to vysere v Anglii?jenom odtah bude dražší než cena auta a o následné opravě myslím ani mluvit nemusím.
možná je to polský fitr,to bych až tak neřešil,ale jde o to že není stejný jak původní a ta gumička právě odděluje vstup od výstupu filtru.
t.j.filtr je tam v podstatě na nic protože nefiltruje.
Neříkám že je to tak hrozný ale kvalita určitě někde jinde a cenovej rozdíl cca 500kč
Já se jenom divím tady hodně kluků řeší jaký nejlepší olej , antifrez,tam mají dát a pak si tam dáte polský filtry.
Jinak Startline dělá i motorové oleje naleješ si ho tam
chcete me rict ze ten filtr je na hovno?,ta kunda mi ho prodala s tim ze je to podle jejich PC pro muj typ auta.Nestal 100, platil jsem 521kc,kurva tu je fakt
v te republice bordel.To, ze to ma jinak jsem zjistil uz pozde.
To osazeni na tom filtru tam chybi ALE da se nasunout na na tu trubku stim zavitem na kterou se filtr srubuje.Muzu to zkusit.Polaci asi predpokladaji ze se pres zavit nic nepropusti.....
rzich píše:To osazeni na tom filtru tam chybi ALE da se nasunout na na tu trubku stim zavitem na kterou se filtr srubuje.Muzu to zkusit.Polaci asi predpokladaji ze se pres zavit nic nepropusti.....