Chalani ked na aute 3 dni nikam nejdem ani za boha ho nemozem natocit a ked sa mi to na nejaky 6x podari tak ma dost nizke otacky vykon da sa povedat ze polovicny ... ak som bol na aute dnes a zajtra pojdem znovu tak ho natocim lahsie ale nie bez problemov .... v com moze byt pricina? mam BMW e39 520i 1998
sviecky su vsetky ohorete .... a cerpadlo pocujem ze nataha a vypne sa .... tak tomu nerozumiem ... neviem aky system ma palivove cerpadlo ci ma nejaky filter na hrubu necistotu a tak
To že sú ohoreté neznamená že spalujú všetky za studena. Ak ti už potom ide poriadne, nevidel by som chybu v palivovom trakte, pretože ak je raz niečo upchaté, samo sa to neodpchá za jazdy. Určite by pomohla diagnostika, takto je to na dlhú debatu. Skús tie sviečky, ak sú staré aj tak budeš musieť meniť, a daj tam čo tam naozaj patrí
ved som napisal ze auto vobec nejde ako ma ... startuje stale zle a ide len na polovicny vykon ... tak neviem .. ok skusim tie sviecky a co tam vlastne ide ake su najlepsie?
Aha, ja že to potom rozchodí a už ťahá ako má. Aj tak sviečky, ja mám diesel ale určite tam pojdu Bosch do nemca a tepelnu hodnotu ti povedia v mototechne podla katalógu. Ak to nepomože, bodla by tá diagnostika, može byť aj ten snímač chladiacej kvapaliny, snímač kluky a X ďalších vecí. To že sa čerpadlo po natlačení vypína je O.K
Zmeraj tlak benzinu, moze byt ze nedrzi tlak, a tym padom kym sa dostane benzin ku vstekom chvilu potrva, dalej by som skontroloval cidlo otacok motora, vahu vzduchu, lambda sondu atd....napoj na diagnostiku a budes mudrejsi.
Prezaciatok iba odpoj vahu a skus sa povozit ako to bude slapat....to iste mozes aj s lambdou, odpoj a vyskusaj sa povozit....
No skusim odpojit tu lamdu aj tu vahu len si osobne myslim ze to by s startovanim vela nemalo a ked hej tak by to startovalo stale rovnako a nie ked 3dni na aute nikam nejdem tak ho startujem na 6x. Ono mi to pripada ako keby mal slaby pretok paliva ale cerpadlo pritom normalne nataha a vypne. Keby ste mi vedeli este poradit ci nie je nejaky filter pred cerpadlom a kde by som ho nasiel..