Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E39 - radio Business CD

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
metaky

#1 Příspěvek od metaky »

cau, sem tu novy. mam v aute radio business na kazety, a chtel bych radsi to na cd.... mam este jeden plonkovni changer doma, tak mozna by tam sel namontovat ten changer, nevite nekdo, jestli to podporuje to business radio?
bmw530d

#2 Příspěvek od bmw530d »

mám cd přímo do E39 za 4k, jako nové a hraje perfektně
Hudas
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Hudas »

Taky jsem to řešil a vykašlal jsem se na to. Kup si mp3. Já to tak mám a supr. Udělal jsem to tak, že sem si koupil adapter myslim tu kazetu s tím drátem a jackem na konci. Tu mám v přahrávači a ten dlouhý zbytek kabelu jsem schoval pod lištu- bývá na ní tlačítko tempomatu. Takže nejde vidět nic akorá čouhá ten jack a mp3 mám řillepenou na suchý zip na dviřkách co se odklápějí ke kazetě. Pořád bys jinak měl 4 nebo 6cd a co z toho. Beztak nic. To je moje rada.
PavelP

#4 Příspěvek od PavelP »

Zdravím Hudase,tohle mě docela zajímá,můžeš být prosím konkrétnější?
co mám koupit,jak to vypadá atd?Mám v autě taky kazeták který ale bohužel nefunguje tak bych to chtěl nějak řešit.Myslel jsem cd měnič ale kup nějaký jetý,To je dilema
Dík za odpověď.
PavelP
kupca

#5 Příspěvek od kupca »

Já spíš přemýšlím o kombinaci:

http://www.blaupunkt.cz/autoradio/Autoradia-s-MP3/Sydney-SD27.html

http://gsm-caraudio.vltava2000.cz/store/goodsdetail.asp?strGoodsID=50400

http://gsm-caraudio.vltava2000.cz/store/goodsdetail.asp?strGoodsID=50452

Určitě se to dá sehnat někde levněji, nebo i jinou značku, každopádně za cenu, za jakou se prodává originální rádio s CD mám tohle i s MP3.
TURBO_KrteK

#6 Příspěvek od TURBO_KrteK »

vam/tobe se libi v e39/e46 radio v redukcnim ramecku ?

... vic si interier zprznit nemuzes
kupca

#7 Příspěvek od kupca »

No moc nelíbí, ale když zavřu dvířka, které mám stejně pořád zavřená (proto rádio bez otočného knoflíku), tak to není vidět. Jde mi spíš o funkčnost.
Zaza
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Zaza »

Použítí kazetového adaptéru je jednoduché řešení . Sám jsem to jednou na jiném autě skoušel ,ale zvuk přes kazetu byl ořezaný frekvenčně jak v dolní část spektra tak v horní.Něco jak telefon - přehnaně.Toto řešení jsem posléze opustil.
Radek

#9 Příspěvek od Radek »

koupil jsem toto http://www.rapid-autohifi.com/store/goo ... cek_372165 a toto http://www.rapid-autohifi.com/store/goo ... SO_BMW_O3L a spokojenost....zvuk po vymene za normal radio znatelne lepsi nez s origo
airbone

#10 Příspěvek od airbone »

Hyri
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Hyri »

Huste , ale drahe , a neorigo .... , modre podsviteni tomu len pridava tjuningovu stavu... :lol:
bmw530d

#12 Příspěvek od bmw530d »

jenom pro zajímavost kdo bude měnit rádio za neoriginální pamatujte ne to, že se tam 2din nevleze (hloubka spodku). řešil jsem to taky
Zaza
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Zaza »

Dnes jsem narazil na dobrou věc v katalogu velkoobchodu Makro.Je to přístroj ,který elegantně řeší spojení MP3 a radia v autě.Jedná se o výrobek firmy Belkin za 1189,-Kč,který pracuje jako vysílač FM.Takže spojíte MP3 a Belkin ,nastavíte frekvenci v pásmu FM a naladíte svoje radio v autě na tuto frekvenci.Napájení a držák do auta je součástí dodávky. Tento pátek si pro Belkin pojedu a zveřejním skušenosti.
ACDC

#14 Příspěvek od ACDC »

Uvažuji rovněž o něčem podobném.Výrobců je víc.Hledám ale model,který by pomocí RDS přenášel ID TAGY,pokud vůbec existuje.Již jsem to slyšel,(značku nevím),je to lepší než kazetový adaptér.Uvidíme,jaké budeš mít zkušenosti.ACDC
Hyri
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Hyri »

Hentie radiovemaju napicu kvalitu , to sa neoplati kupovat , to uz je lepsia ta kazeta jak fm modulator ....
ACDC

#16 Příspěvek od ACDC »

Podívej se na okcomputers.cz.Je tam modulátor v jednom s MP, 2G za 1500. ACDC (nesvítí modře!)
mengi

#17 Příspěvek od mengi »

Zaza píše:Dnes jsem narazil na dobrou věc v katalogu velkoobchodu Makro.Je to přístroj ,který elegantně řeší spojení MP3 a radia v autě.Jedná se o výrobek firmy Belkin za 1189,-Kč,který pracuje jako vysílač FM.Takže spojíte MP3 a Belkin ,nastavíte frekvenci v pásmu FM a naladíte svoje radio v autě na tuto frekvenci.Napájení a držák do auta je součástí dodávky. Tento pátek si pro Belkin pojedu a zveřejním skušenosti.

Nedelej to! Ja to mam. Garantuji, ze budes muset kazdych par kilometru menit frekvenci (v kazxde oblasti vysila nejake lokalni radio na jine frekvenci, bude se ti to michat). Ja to koupil, odskousel, zalozil. Shit...
Aktel

#18 Příspěvek od Aktel »

Taky se priklanim at to nekupujes, mam to a je to hnus...

Klidne to nekomu strelim az 500,-

Origo je vzdy lepsi !!!
kupca

#19 Příspěvek od kupca »

Asi záleží na typu. Tohle po přivedení napětí odpojí externí anténu a jde tam jen signál ze vstupu. Výhoda je, že je to připojené mezi anténu a rádio. Jen ještě musím nějak vymyslet, aby se to zapnulo po zapnutí MP3 přehrávače.

http://www.aprofi.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=449
Zaza
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Zaza »

Tak dnes jsem odskoušel FM modulátor Belkin a hodí se akorát jako dárek pod stromešek vnoučatům,což také udělám.Včem je problém? Jednak v mém BMW to nehrálo skoro vůbec.U běžného radia byl problém nastavit takovou frekvenci ,aby se to nemíchalo s běžným vysíláním.Když se mi to podařilo hrálo to jakž takž,ale propojení kabelem to nenahradí.V autě určitě nastane problém s měnícími se frekvencemi při jízdě.Takže tuto variantu nebrat!!!!:-)
Odpovědět