Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E39...TURBO?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
mike666

#1 Příspěvek od mike666 »

Este raz...na sedane mi zacalo hvizdat turbo...skor by som to nazval silnim pisanim....vsimol som si to ze to robi iba ked predbieham a to v rozpati 200-4000 otaciek. Niekedy to urobi a niekedy nie...

V pripade ze je Turbo uz pomaly KO...rad by som vedel co s nim...ake mate skusenosti s repasmi a na koho sa obratit...aka je cenova relacia...proste cim viac poradite tym budem mudrejsi.... :lol: :lol: :lol:
WinCent

#2 Příspěvek od WinCent »

mike666 píše:Este raz...na sedane mi zacalo hvizdat turbo...skor by som to nazval silnim pisanim....vsimol som si to ze to robi iba ked predbieham a to v rozpati 200-4000 otaciek. Niekedy to urobi a niekedy nie...

V pripade ze je Turbo uz pomaly KO...rad by som vedel co s nim...ake mate skusenosti s repasmi a na koho sa obratit...aka je cenova relacia...proste cim viac poradite tym budem mudrejsi.... :lol: :lol: :lol:

pokud máš zájem tak se ozvi, mám kvalitní repas turba :idea: tel 721359933 :idea:
Smet

#3 Příspěvek od Smet »

jojo to bude brzy ko
airbone

#4 Příspěvek od airbone »

mike666 píše:Este raz...na sedane mi zacalo hvizdat turbo...skor by som to nazval silnim pisanim....vsimol som si to ze to robi iba ked predbieham a to v rozpati 200-4000 otaciek. Niekedy to urobi a niekedy nie...

Fiha, to mas aspon stastie, ze ti pred smrtou piiiiiska..... Kolko mas km??? Mne odislo asi pred 1 a pol mesiaca (530dA 142kW 139000km) ale nepiskalo nic, proste klaklo naraz a uplne sa rozpadlo - uz len plechovy zvuk ako kombajn, ziadny tah a za mnou mraky dymu... = BMW SERVIS = NOVE TURBO = 1430EUR (aj s pracou nastastie) :D Tak tak, life sux....
Paul_von_BMW

#5 Příspěvek od Paul_von_BMW »

airbone píše:

Fiha, to mas aspon stastie, ze ti pred smrtou piiiiiska..... Kolko mas km??? Mne odislo asi pred 1 a pol mesiaca (530dA 142kW 139000km) ale nepiskalo nic, proste klaklo naraz a uplne sa rozpadlo - uz len plechovy zvuk ako kombajn, ziadny tah a za mnou mraky dymu... = BMW SERVIS = NOVE TURBO = 1430EUR (aj s pracou nastastie) :D Tak tak, life sux....

Uz jsem oslavil 270 000 km s puvodnim turbem :-) Myslim, ze je treba dodrzovat hlavni zasadu nenakladat tomu, kdyz je to studeny a nechat chaldnout ve volnobehu po vetsi zatezi, ne tedy ihned zdechnout, staci par minut....
Odpovědět