V pripade ze je Turbo uz pomaly KO...rad by som vedel co s nim...ake mate skusenosti s repasmi a na koho sa obratit...aka je cenova relacia...proste cim viac poradite tym budem mudrejsi....

mike666 píše:Este raz...na sedane mi zacalo hvizdat turbo...skor by som to nazval silnim pisanim....vsimol som si to ze to robi iba ked predbieham a to v rozpati 200-4000 otaciek. Niekedy to urobi a niekedy nie...
V pripade ze je Turbo uz pomaly KO...rad by som vedel co s nim...ake mate skusenosti s repasmi a na koho sa obratit...aka je cenova relacia...proste cim viac poradite tym budem mudrejsi....![]()
![]()
mike666 píše:Este raz...na sedane mi zacalo hvizdat turbo...skor by som to nazval silnim pisanim....vsimol som si to ze to robi iba ked predbieham a to v rozpati 200-4000 otaciek. Niekedy to urobi a niekedy nie...
V pripade ze je Turbo uz pomaly KO...rad by som vedel co s nim...ake mate skusenosti s repasmi a na koho sa obratit...aka je cenova relacia...proste cim viac poradite tym budem mudrejsi....![]()
![]()
airbone píše:mike666 píše:Este raz...na sedane mi zacalo hvizdat turbo...skor by som to nazval silnim pisanim....vsimol som si to ze to robi iba ked predbieham a to v rozpati 200-4000 otaciek. Niekedy to urobi a niekedy nie...
![]()
Fiha, to mas aspon stastie, ze ti pred smrtou piiiiiska..... Kolko mas km??? Mne odislo asi pred 1 a pol mesiaca (530dA 142kW 139000km) ale nepiskalo nic, proste klaklo naraz a uplne sa rozpadlo - uz len plechovy zvuk ako kombajn, ziadny tah a za mnou mraky dymu... = BMW SERVIS = NOVE TURBO = 1430EUR (aj s pracou nastastie)Tak tak, life sux....