Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Krycí lišta rádia E39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Braunik

#1 Příspěvek od Braunik »

Něco se s tou lištou stalo a přestala chodit pomaličku nahoru, nevíte jak se do toho dá dostat.Asi se musí vyndat rádio že?A je na vytažení rádia nějakej fígl.Jinak mě nejde ani zavřít popelník, myslím že tam bude něco podobnýho jako u té kritky na to rádio. Díky za rady...
Michall

#2 Příspěvek od Michall »

Je tam takova pružinka,mě taky vypadla a nechodilo to.Jenže mě se to stalo když jsem to radio vyndaval a nějak mi ta pružinka vyskočila z takový dražky,asi budeš muset vyndat radio aby ses na to dostal :?
dexter

#3 Příspěvek od dexter »

nechtěl bych.docela pakárna rozdělávat to.Jak popelník,tak tá krytka.V popelníku máš na 100% prasklé ty pacočky co běhaj po tom okruhu,nebo jak se tomu říká.A s tou lištou musíš vyndat celý rámeček co je kolem rádia.Opravdu tě lituji,jestli nejsi aspon trochu zručný.
Braunik

#4 Příspěvek od Braunik »

Joj...Tak to jo.No a jak se dá ten popelník rozdělat? Nevím jak se mám dostat dolu k tomu mechanismu. Jo a rádio se vyndává jak? Nejsou tam žádné otvory pro demontážní přípravky...
dexter

#5 Příspěvek od dexter »

No přípravky na to teda nejsou.Maximálně torxy,křížovej šroubovák a malej imbus.Pak ještě trochu opatrnosti a znalosti.Info ti pošlu přes sz.Jen tak pro jistotu.
:roll:
mengi

#6 Příspěvek od mengi »

Zdar, nemohl bys to poslat zrovna i mne?, Dik.
dexter

#7 Příspěvek od dexter »

mengi píše:Zdar, nemohl bys to poslat zrovna i mne?, Dik.

a co ptřebuješ vědet?Popelník?Nebo lištu?
PavelP

#8 Příspěvek od PavelP »

dexter píše:
mengi píše:Zdar, nemohl bys to poslat zrovna i mne?, Dik.

a co ptřebuješ vědet?Popelník?Nebo lištu?

Zdravím,můžeš mě prosím poslat také info na popelník ?
Díky PavelP
bandaliiiro
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od bandaliiiro »

chalani nerobte z toho vedu, radio vyberies bez akychkolvek problemov takto:

- odoberes ozdobnu listu z palubovky, tam kde su kluce a kde je airbag spolujazdca (hocijakym kuskom plastu sa to da vybrat, je to len zasunute)

- pod tou listou je asi 8 skrutiek, ktore vyskrutkujes

- na bokoch palubovky pri nohach su z obidvoch stran dve skrutky, taky odkrutit

- otvoris palubny kufrik pri spolujazdcovi a zespodu sa pozres, taky je tam asi 5 skrutiek, odkrutit

- takto pomaly vysunies komplet celu palubovku (komplet stredovy panel mam na mysli)

a tak mas pristup k radiu, ovladani klimy a komplet ku vsetkemu, je to velmi jednoducha zalezitost, ja som to zvladol s mojim akumulatorovym srobovacikom BOSCH IX02 asi odhadom za 15 minut aj s fotenim prace a mal som komplet vsetko ako na dlani, ziadne tazkopadne otvarania radia z predneho panelu.

potom jednoducho opravis aj to pomalicke vysuvanie, je to jednoduchy mechanizmus, ozubene koliesko zapada do dalsieho, ktore ho brzdi trenim. Ak to ma niekdo pokazene, tak najskor asi v zadnych dverach popolniky, ale to je skor vyskocena pruzinka, ktora aretuje polohu toho vika popelniku. Na to staci pinzetka a chvilku sustredenia.

Mam aj fotky ale bohuzial mam ich v praci a som teraz dlhu dobu mimo sk, inak by som poslal komplet demotaz a montaz
dexter

#10 Příspěvek od dexter »

pošlete mi přes sz mail
Odpovědět