hm tak to vypada ze od nejakyho mesice v roce 90 se zacali davat pod sedacku:)) teda netesi me to ze patrim k vetsine:))) ale mam ji taky pod sedackou a jsem rad ze ji nemam vypicenou vepredu:D vypada to hnusne:)))) rok 91
možná podle výbavy a obsahu motoru-víc věcí u motoru, pak není místo na baterku. u dieselů jsem ji viděl jenom vzadu, ale já měl třeba 520i ´88 bez klimy, bez ostřikovačů světel(žádná nádržka navíc, žádný trubky na klimu...), takže hafo místa a celkem malá baterka-vpředu...
kámoš měl 535i taky ´88, ale motor jak kráva, nikde žádný místo, takže baterka pod sedačkou
sturmann píše:Zdar, někde jsem četl, že baterka pod sedačkou vzadu je kvuli váze, aby se lépe rozložila mezi nápravy.
Sem vám to poudal hned na začátku
I tahle teorie ztrácí půdu pod nohama. Proč by u starých šestiválců s litinovým blokem hrnuli ještě baterku dopředu a u novějších s hliníkovým o dost lehčím cpali baterii dozadu? A pak je někde ještě o rok novější auto a má ji zase vpředu. Nenapíšeme do BMW?
sturmann píše:Zdar, někde jsem četl, že baterka pod sedačkou vzadu je kvuli váze, aby se lépe rozložila mezi nápravy.
Sem vám to poudal hned na začátku
I tahle teorie ztrácí půdu pod nohama. Proč by u starých šestiválců s litinovým blokem hrnuli ještě baterku dopředu a u novějších s hliníkovým o dost lehčím cpali baterii dozadu? A pak je někde ještě o rok novější auto a má ji zase vpředu. Nenapíšeme do BMW?
Tak třeba u těch s litinovým blokem-asi dlabali na nějaký váhový rozložení...
u těch s hliníkovým je to kvůli rozložení váhy.
A utěch nejnovějších-co když se předek auta stal lehčím než zadek??? ale napsat do BMW je supr nápad-do toho bych šel...mě by to docela taky zajímalo jak je to s těma podělanejma baterkama...
nekde jsem cetl ze tusim od roku 1991 se zacaly davat dozadu..
Nema to nejakou souvislost s pribyvajicima moznostma vybavy a nedostatkem mista v motorovem prostoru?
Ty novejsi auta s baterkou vepredu nemuzou byt ciste nahodou starsi e34 dovezeny z DE a postaveny na papirech z novejsich bouranych?