Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kouř při startu e60 525 DPF ???
Zdravím všechny,mám takový dotaz,je normalní,že se mi vždy poměrně dost zakouří z výfuku při nastartování motoru,potom už motor za jízdy nekouří.Jedná se o e60 525 DPF,130 KW,ptám se proto,že jsem myslel,když je tam partikel filter,tak by se z toho nemělo kouřit.Turbo je nové,takže to by mělo být v poho,dále ještě kolísají otáčky na volnoběh,ale není to slyšet na motoru,jen si toho jde všimnout na otáčkoměru,že se hýbe v rozmezí 1-3mm.Díky za rady a postřehy
Mě se z toho taky hulí, když je to studený - bílej kouř, spíš pára, po zahřátí je to v pohodě.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
banditek píše:no rekl bych ze bilej kour to neni,normalne se z toho zahuli a pak uz nic,a co ty otacky,stoji Vam ta rucka dokonale na jednom miste nebo se trochu mrska?
mam e60 2006 170tis km a na volnoběhu mi to kmita jen tak prvních 60 sec jak rikas...nahoru a dolu v rozmezi 2mm, ale pak to proslapnu lehce (na cca 1500otacek) a uzse to vzdy usadi a je to porad stale ("rock solid" jak tu bylo zmineno)... mam to takto už 40tis km a nedělám si s tím hlavu...