Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Teplota u 525TD
-
- Kontaktovat uživatele:
No přesně jedu a i po 10 km v téhle zimě kdy je teplo je teplota na konci toho modrého políčka. Sem si říkal no asi to není moc fajn ale lepší jako kdyby se to přehřívalo. Inu termostat to bude chtít vyměnit lepší jak hlava:-)
PS:jen doufám že to pomuže
Cena termostatu je 435.50kč s dph co jsem našel. Jen nevím zda měnit i těsnění ale to už asi budou vědět v servisu.
PS:jen doufám že to pomuže
Cena termostatu je 435.50kč s dph co jsem našel. Jen nevím zda měnit i těsnění ale to už asi budou vědět v servisu.
No ja mam 525TDS
taky mi teplota pada ale ne do modreho.. V servise mi bylo receno ze je to termostatem. Ale mam dovezene auto z italie a pry se vyrabeli dva druhy termostatu. Jeden pro jizni evropu a druhy pro stredni. Takze ja mam pro tu jizni evropu ale teplota nespadne nize nez mezi modrou a kolmou carkou.
taky mi teplota pada ale ne do modreho.. V servise mi bylo receno ze je to termostatem. Ale mam dovezene auto z italie a pry se vyrabeli dva druhy termostatu. Jeden pro jizni evropu a druhy pro stredni. Takze ja mam pro tu jizni evropu ale teplota nespadne nize nez mezi modrou a kolmou carkou.