Jedina vec, ktera me na e34 trochu toci... Mam je uz docela zkrouceny a pod kazdou mi chybi asi polovina tech plastovych drzacku. Vrcholem bylo, kdyz mi ted jedna uletela v mycce. Objednaval jste si nekdo uplne novy? Dodavaji to i s tema drzackama? Kolik stoji? A co ty spodni plastovy listy, co kryjou hrany dveri?
ja som pred nedavnom objednaval nove listy.. na predne dvere to vyslo cca 900Sk/kus.... tie plastove drziaky som kupoval osobitne - cca 4-5 Sk/kus... spodne listy uz presne neviem, ale bolo to tak cca 400Sk/kus...
cerberro píše:ja som pred nedavnom objednaval nove listy.. na predne dvere to vyslo cca 900Sk/kus.... tie plastove drziaky som kupoval osobitne - cca 4-5 Sk/kus... spodne listy uz presne neviem, ale bolo to tak cca 400Sk/kus...
prosim te a kde jsi je kupoval?? primo v bmw nebo je to druhovyroba???
Zdravím,boční spodní lišty jsem kupoval také a koupil jsem je přímo u BMW.V elitu tenkrát ( jako druhovýroba ) byly dražší.Koukni do ETK
on line 2,na ceny a většinou ceny sedí se současným kurzem k €.
Já za ně dával tuším asi 1800 Kč za všechny čtyři.
PP
PavelP píše:Zdravím,boční spodní lišty jsem kupoval také a koupil jsem je přímo u BMW.V elitu tenkrát ( jako druhovýroba ) byly dražší.Koukni do ETK on line 2,na ceny a většinou ceny sedí se současným kurzem k €. Já za ně dával tuším asi 1800 Kč za všechny čtyři. PP
Já jsem spodní lišty v elitu nenašel... boční mají..
Sám bych dal v tomto případě taky přednost originálu.
cerberro píše:ja som pred nedavnom objednaval nove listy.. na predne dvere to vyslo cca 900Sk/kus.... tie plastove drziaky som kupoval osobitne - cca 4-5 Sk/kus... spodne listy uz presne neviem, ale bolo to tak cca 400Sk/kus...
prosim te a kde jsi je kupoval?? primo v bmw nebo je to druhovyroba???
mate nekdo porovnani hladke vs. hrube na naraznik..? od 94 se davaly hrube.. a na mem aute byly po koupi netknute.. M naraznik jsem koupil s hladkymi, predek se mi olamal, tak jsem dal na zkousku taky hladke z druhovyroby.. vypada to lip, ale druhovyrova vinou zachazeni ztratila jeden vystupek uz pri montazi (jinak sedi uplne dokonale), zadek do me tuknul kokot.. takze mam ted mix.. hladke vypadaji lip, matne jsou praktictejsi a novejsi.. poradite?