Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Blinkry e39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
tono

#1 Příspěvek od tono »

Zdravím. Neriešil tu niekto problém podobný môjmu? Mám sériové predfacelift svetlá na sedane r.v98. Smerovky idú rýchlo pokial nezapnem aspoň parkovačky, vtedy sa to ukludní. Po vypnutí svetiel po krátkom čase opäť zrýchlia. Výstražné idú normálne. Žiarovky sú všade nové a origo hodnoty, konektory všetky prečistené a ošetrené. Poraťe ak vás niečo napadne. Ešte ak by náhodou niekto vedel čo môže znamenať ked za jazdy po naštartovaní bliká žhavenie. Je to TDS. Díky
tono

#2 Příspěvek od tono »

Tak som asi prišiel na chybu, keďže aj spiatočka mi svietila len so zapnutými svetlami, aj smerovky šli poriadne len so zapnutými svetlami, celé som to dnes rozobral a odpojil modul, číslo dielu 61 35 8 369 019, a svetlá na aute idú v poriadku. Lenže neide mi elektrina na ťažné. Tak myslím že je to modul potrebný k zapájaniu ťažného( v ETK som to podla čísla nenašiel, a foto sem vložiť neviem :oops: ) Skúsim to dať kámošovi čo opravuje elektro či sa nato nemrkne, viditelne sú tam poškodené 2 plošáky, ak nič, tak môžem zháňať druhý. Ak by niekto vedel o čom hovorím, nech to please upresní. Díkes
pysta

#3 Příspěvek od pysta »

tono

#4 Příspěvek od tono »

Díky, tiež som to našiel na tej stránke :wink:
Odpovědět