Wita píše:Ahoj chtel bych se jenom zeptat jestli se daji tyto dva motory nak napohled rozeznat? Estli mate nake porovnavaci foto
Mám oba z podobného roku a na první pohled vypadají úplně stejně i rozmístění "komponent". To jsem ti moc neporadil, co. No třeba to bude vědět někdo jiný.
hmmm takze jedina varianta je asi podle cisla motoru co?nevite kde se to cislo nachazi?a estli existuje nejaka www adresa kde bych podle toho cisla zjistil co je to za motor?dik
No a to číslo toho motoru je .... (taky jsem to dlouho nevěděl a ani na STK) vyražený na bloku uprostřed mezi hlavama. Je tam blbě vidět kvůli klapce v sání (plyn+podtlak.hadičky), ale při troše šikovnosti ho přelouskáš.
Wita píše:Zdravim, tak jedine co sem tam nasel tak bylo cislo M62, takze porad nevim estli je to 3,5l nebo 4,4l. nevi nekdo jak to zjistit Dik
Teď jsem dělal vodní pumpu a protože sleduji forum tak jsem to číslo schválně hledal a našel a pod M 62 bylo číslo 44 nebo 4,4 nějak jsem to moc nezkoumal ale dvě čtyřky tam byly.
PP
Teď jsem dělal vodní pumpu a protože sleduji forum tak jsem to číslo schválně hledal a našel a pod M 62 bylo číslo 44 nebo 4,4 nějak jsem to moc nezkoumal ale dvě čtyřky tam byly.
PP[/quote]
A to cislo bylo na bloku uprostred mezi hlavama? [/quote]
Přímo pod kolenem sání jak je hlavní škrtící klapka ( ta druhá pokud máš ASC ) ,nebo jinak ,pod tím hliníkovým kolenem sání než vzduch vstoupí do těch plastových rozvodů sání.Nebo ještě jinak ,číslo je zhruba pod tou slabou hliníkovou trubkou co jde do čerpadla chlazení skoro přímo za čerpadlem ( tak 5 cm )Dá se na to kouknou,když se podíváš směrem od airboxu za to koleno sání jako za čerpadlo ale já jsem měl čerpadlo dole tak to bylo snazší.
PP
PavelP píše:A to cislo bylo na bloku uprostred mezi hlavama?
Přímo pod kolenem sání jak je hlavní škrtící klapka ( ta druhá pokud máš ASC ) ,nebo jinak ,pod tím hliníkovým kolenem sání než vzduch vstoupí do těch plastových rozvodů sání.Nebo ještě jinak ,číslo je zhruba pod tou slabou hliníkovou trubkou co jde do čerpadla chlazení skoro přímo za čerpadlem ( tak 5 cm )Dá se na to kouknou,když se podíváš směrem od airboxu za to koleno sání jako za čerpadlo ale já jsem měl čerpadlo dole tak to bylo snazší. PP[/quote]
No tak sem se na to kouknul podle vasich rad(dik) ale jedine co jsem nasel je porad jenom cislo M62 .To cislo sem nasel na takove hlinikove trubicce viz foto-zhruba v tech mistech. Foto sem si vypujcil tady na foru ale motor mam uplne stejny Tak nevim, jedine ze by mi to misto s tim cislem nekdo zakrouzkoval na nejake fotce. Diky
PavelP píše:A tam jak jsem psal jsi nic nenašel ?Je tam blbě vidět ,to ano,ale zajímalo by mě proč to hledáš,máš nějaký pochybnosti? PP
No to auto ma v papirech i podle vin 3.5l ale znamy rikal ze to jede odost lip tak by me zajimalo jestli je ten motor upravenej nebo jestli je to 4.4l
takhle vypada (starsi a nekvalitni foto)
Hmm tak sem to cislo nenasel porad jen M62! Proste tam neni vydet pod tou hlinikovou trubkou sani co de do motoru sou naky remeny a remenice takze nic Koukal sem tam asi pul hodky i s baterkou a nic Ale dik za rady Nebo kdyby este nekdo poradil
Loni jsem mněl stejný problém, nakonec jsem našel snad papírový štítek na pravé straně bloku motoru, navíc nalepený, nicméně je na něm číslo motoru a objem, mněl jsem jasno, jestli chceš udělám ti fotku ať máš aspoň představu, kde to hledat.
Storm píše:Loni jsem mněl stejný problém, nakonec jsem našel snad papírový štítek na pravé straně bloku motoru, navíc nalepený, nicméně je na něm číslo motoru a objem, mněl jsem jasno, jestli chceš udělám ti fotku ať máš aspoň představu, kde to hledat.