nazdar makaáčí,chtěl bych se zeptat,zda je velkej problém vyměnit čtyřramenný volant za tříramenný spotovní multifunkční,a zda se dá ten sportovní vůbec sehnat?,jestli má někdo zkušenosti,tak napište,díky
kluci jak je to stěma multifunkcema...tam se to v nějakém roce dělalo jinak....nyslím ten ovládací kroužek....já už vto mám takovej guláš že vlastně nevím nic... děkuji ..mám rok 98 a chtěl bych dát multifunkční volant dejme to třeba z roku 2002 faceliftu.... jen pro příklad...
Zmena slimáka bola od 3/1999, potom samozrejme s faceliftom 9/2000. Faceliftový volant je 2 stupňový, takže nepasuje do predfacelift a naopak. Navyše spojazdniť multifunkciu na volant (tam kde nebola) je pomerne finančne náročné.
Pavel píše:kluci jak je to stěma multifunkcema...tam se to v nějakém roce dělalo jinak....nyslím ten ovládací kroužek....já už vto mám takovej guláš že vlastně nevím nic... děkuji ..mám rok 98 a chtěl bych dát multifunkční volant dejme to třeba z roku 2002 faceliftu.... jen pro příklad...
Prohledej si to tady, je to tu slušně popsané. dával jsem to tu i s fotka, co všechno je třeba vyměnit aby šel volant p ofaceliftu do auta z r. 97. U 98 je toho třeba vyměnit o něco málo míň. Airbag jde taky vyřešit - taky se t tu už několikrát řešilo.
cruell píše:Zmena slimáka bola od 3/1999, potom samozrejme s faceliftom 9/2000. Faceliftový volant je 2 stupňový, takže nepasuje do predfacelift a naopak. Navyše spojazdniť multifunkciu na volant (tam kde nebola) je pomerne finančne náročné.
Volant tam dostat jde, viz předchozí příspěvek.
Multifunkci zprovoznit není zase tak finančně náročné, v podstatě stačí dokoupit sadu, zapojit a nakodovat, nejhorší může být zprovoznit tempomat. U aut s el. plynem to problém není, u aut s klasickým plynem už to taková sranda není.
Prohledej si to tady, je to tu slušně popsané. dával jsem to tu i s fotka, co všechno je třeba vyměnit aby šel volant p ofaceliftu do auta z r. 97. U 98 je toho třeba vyměnit o něco málo míň. Airbag jde taky vyřešit - taky se t tu už několikrát řešilo
Prohledej si to tady, je to tu slušně popsané. dával jsem to tu i s fotka, co všechno je třeba vyměnit aby šel volant p ofaceliftu do auta z r. 97. U 98 je toho třeba vyměnit o něco málo míň. Airbag jde taky vyřešit - taky se t tu už několikrát řešilo
pindak1 píše:Máš to v hledat a klíčové slovo zadej volant. P-J tam o tom píše a má tam fotky co a jak
Našel ale neni to přesně ono. Jde mě o to jestli zvládnu výměnu sám nebo to nechat na servis. 3 za 4ramenný ne multifunkční a co na to airbagy (když seženu podobný rok(98 ))