Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

poistky poradte

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
bandaliiiro
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od bandaliiiro »

:idea: Ahoj, kupil som e39 2.5l td r.v. 12.mesiac 96

ale nezobrazuje mi CC to auticko ako je na obrazku, kontrolky svetiel, otvore dvere a pod.
Mam to tam alebo je len niekde vybrata poistka?

Mam v poistkovej skrini vela poistiek povyberanych a neviem ako by to malo byt origo, vie niekdo z fleku mi poradit ci mi tam nechyba poistka tej palubovky, alebo nejaka ina, aby mi to zobrazovalo ak to tam mam??

dik za pomoc

Obrázek

Obrázek
libovka

#2 Příspěvek od libovka »

to nemusí fungovat.já měl taky e39 a nefungovalo mi to.
bandaliiiro
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od bandaliiiro »

myslis ze to je len ako extra vybava?
airbone

#4 Příspěvek od airbone »

To nie je ziadna extra vybava, to je praveze verzia nizsia - LOW, obycajne budiky. Vyssia verzia IKE (TACHO HIGH) ma namiesto toho dlhy textovy displej ktory chyby vypisuje textom.
bandaliiiro
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od bandaliiiro »

airbone píše:To nie je ziadna extra vybava, to je praveze verzia nizsia - LOW, obycajne budiky. Vyssia verzia IKE (TACHO HIGH) ma namiesto toho dlhy textovy displej ktory chyby vypisuje textom.

tak potom by som to mal akoze mat? preco mi to teda nesvieti?
podla mna ja mam este mensiu ako low verziu, asi social wagen :)
Maxiczech

#6 Příspěvek od Maxiczech »

Mno.. upřímě.. :roll:
Nic proti velkému BC, ale z 99% je to rozsypaný čaj a těm hláškám stejně nikdo moc nerozumí. Myslím v Č.R. Po dlouhém nastudování asi se dá lecos, ale malý BC je mnohme lepší. Je to jen můj názor. :wink:
Např.: když mám málo kapaliny v ostřikovači, ta se mi zobrazí kontrolka ostřiku s doprovodem gongu. Na velkém BC píše Water exhelemnthel forychtung a já vím kulový, o jakou vodu vlastně jde.. Protože německy neumim a ještě jsou tam poloviční, někdy ani to ne.. písmenka.. 8)
mamouschek

#7 Příspěvek od mamouschek »

Maxiczech píše:Mno.. upřímě.. :roll:
Nic proti velkému BC, ale z 99% je to rozsypaný čaj a těm hláškám stejně nikdo moc nerozumí. Myslím v Č.R. Po dlouhém nastudování asi se dá lecos, ale malý BC je mnohme lepší. Je to jen můj názor. :wink:
Např.: když mám málo kapaliny v ostřikovači, ta se mi zobrazí kontrolka ostřiku s doprovodem gongu. Na velkém BC píše Water exhelemnthel forychtung a já vím kulový, o jakou vodu vlastně jde.. Protože německy neumim a ještě jsou tam poloviční, někdy ani to ne.. písmenka.. 8)

¨
Myslíš Waschwasser fullen, Glühlampen für vorne/hintere leuchten prüfen, .... Nemám s tím problém. Pokud je ten rozsypanej čaj alespoň trošku čitelnej. Chce to znát jazyky, taková je už doba. :lol:
elektrik

#8 Příspěvek od elektrik »

mě tak tam taky píše něco se světlama jen nevim co :lol:
libovka

#9 Příspěvek od libovka »

Já vás nechápu máte BMW a neumíte pár slovíček německy?Každý snad ví že licht je světlo takže pokud se tam něco takového rozsvítí tak není takovej problém obejít auto a kouknout se co nesvítí.Nebo wasser je voda a v aute tolik tý vody zase není takže to bude nejspí voda v chladiči nedo v ostřikovačích. :wink:
mamouschek

#10 Příspěvek od mamouschek »

Tak nějak. Jinak v té pojistkovce nic moc nechybí. Ty pozice nemusí být obsazené. To je závislé na výbavě vozu. :idea:
Odpovědět