do nedávna jsem měl problém s vstřik. čerpadlem - teplej start špatnej ve finále únik paliva z čerpadla takže studenej start K.O. Výměna čerpadla za jiné seřízení v servisu. Seřízení vstřiků- jeden k.o. výměna za nový. Měření žhaviček- jedna k.o. výměna za novou. Teď mam problém s tim že nechce chytat studenej. Z el. hlavy čerpadla začla téct nafta a stejně sem měl problém s tim že se to občas zbláznilo a nechtělo to jet a nereagoval na plyn, takže jsem včera vyměni za hlavu ze starýho čerpadla. Výsledek je ještě horší. Za plynem jde pořád,ale kolísá volnoběh, nejede to tak jak předtim, teplej blbě chytá. Takže dnes asi budu měnit zpět. Jen mě zaráží to špatně studené startování. Zdá se mi že zas odešel jeden vstřik. Když to chytne nepravidelně to zakouří a je i slyšet jak mlátí,budiž. Nechtělo to startovat ze dne na den. což mě zaráží. Někdy jakoby slíbí a pak nic nebo vůbec neslíbí a pak jakoby už chytil ale hovno. V neděli jsem ho startoval pomocí startkabelů dobrech 15 minut když ho vezmu na lano přes starter a na dvojku chytne hned. Co s tim? Věřte mi že když ráno potřebuju jet a ta svině nechytne mam takový nervy že bych ho nejraději zapálil.