Zdravim,mam 530da r 01, a zacal mi divne vybrovat predni naprava, dela to tak od 80 - 120 km/h.vymenil jsem loziska,stabilizacni kosti a porad nic.zkusil jsem dat i plechy a taky nic.ani to nejde do rizeni ale do celyho predku.nenapada vas neco?
no já mám něco podobnýho ale to bylo zadníma nábojema....když sme auto zvedli na hever a roztočili kola motorem tak mírně pohazovali (zadní kola).
Napadá mě stab.tyčky, čepy to někdy dělaj i když se nezdaj že jsou špatný.....těžko říct co tlumiče přední jak na tom jsou....nedostala náprava třeba ránu?
Co třeba kotouče? zkus je nechat stočit...
mě křivý kotouče házali při týhle rychlosti i při normální jízdě. Je fakt že toho může bejt víc, ale už u minulýho auta jsem tenhle problém měl. Stočení kotoučů to odstranilo.
Pekys píše:taky si myslim že to bude kotoučema. Klasickej příznak, kolem 80km/h se to rozvibruje.
To by ale dělalo jen při brždění. Přikláním se k těm čepům, ale těžko říct, nejsem žádnej odborník
Čepy jsou cejtit v zatáčkách. Podle toho jak odcházej, tak se to projevuje v menších a menších rychlostech.. Mluvim o spodních čepech, měl jsem to u e36 stejný.
panacek píše:Zdravim,mam 530da r 01, a zacal mi divne vybrovat predni naprava, dela to tak od 80 - 120 km/h.vymenil jsem loziska,stabilizacni kosti a porad nic.zkusil jsem dat i plechy a taky nic.ani to nejde do rizeni ale do celyho predku.nenapada vas neco?
Taky mi to dělá, včera jsem se o tom bavil s mechanikem co dělá BMW a prá to jsou ramena tz. čepy. Zrovna teď to samé dělal na sedmě.
Ja mam taky jeden problem, cca od rychlos 110-140 se mi jen pri zataceni do leva lehce chveje auto, ale pri zatoceni do prava to vibruje docela dost, ale jakmile prekrocim urcity uhel zatoceni volantu nebo zrychlim zmizi to....kola jsou od podzimu novy a v patek sem je nechal kontrolovat a nic dík
panacek píše:dik,vymenim ramena, ztocim ty kotouce a uvidim,je fakt ze rovny moc nejsou,ale nedavno jsem je daval novy.ale jedny desky se na nich uz sjely.