Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 - výměna skla v levym zrcátku
Zní to tak snadně, až jsem si strhnul motorek a nefakčí na jednu stranu. A zrcátko samozřejmě drží
)
Takže kdyby mi někdo řekl, jestli to drží na nějakejch packách, tak kde jsou, nebo za kterou část vzít, abych ho vyloupl. Nejde mi o sklo, to klidně ať rupne, beztak je v prdeli, protože elektrochrom se jaksi posral, ale nerad bych dokurvil celej vnitřek.
Díky.

Takže kdyby mi někdo řekl, jestli to drží na nějakejch packách, tak kde jsou, nebo za kterou část vzít, abych ho vyloupl. Nejde mi o sklo, to klidně ať rupne, beztak je v prdeli, protože elektrochrom se jaksi posral, ale nerad bych dokurvil celej vnitřek.
Díky.
Nevím, jak obyčejný, ale elektrochromy se vyndavají jinak. Dole mezi sklíčkem a krytem je vidět taková pacička. Tenkým šroubovákem se musí přesunout na druhou stranu, a je to.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
Na starších, bylo to přetáčecí kolečko z bílého plastu.(je to mezikruží, přez celý průměr zrcátka)Supr řešení.Pří odklopení zrcátka jsou videt zespoda i značky.Podle kterých se pozná ,že je to otočené a zajištěné,až na doraz.
Na E39 se má zespoda. Uprostřed zastrčit šroubováček průměr ca.4mm a odpáčit spodek směrem ven.To je ale teorie,prakticky to moc nejde.
Na E39 se má zespoda. Uprostřed zastrčit šroubováček průměr ca.4mm a odpáčit spodek směrem ven.To je ale teorie,prakticky to moc nejde.
-
- Kontaktovat uživatele:
MUF_IV píše:kde schanite elektrochomaticke sklicko? nejde to nikde sehnat v autodilech a v bmw chteji 7900 bez dph
Pohledej inzeráty, já ho před dvěma lety koupil za 2500,- a to taky není málo. Jo a bacha na odstín, já si omylem objednal špatný - takže pokud sháníš ten "zeleno-zlatý" odstín, tak ten ti mohu pustit a budu si shánět "modro-stříbrný"

Pyron píše:MUF_IV píše:kde schanite elektrochomaticke sklicko? nejde to nikde sehnat v autodilech a v bmw chteji 7900 bez dph
Pohledej inzeráty, já ho před dvěma lety koupil za 2500,- a to taky není málo. Jo a bacha na odstín, já si omylem objednal špatný - takže pokud sháníš ten "zeleno-zlatý" odstín, tak ten ti mohu pustit a budu si shánět "modro-stříbrný"
Psal jsem ti SZ a nic