Ahoj,mám takovej problem palivoměr mě pořád ukazuje ,že mám plnou,vyměnil jsem budik palivoměru a je to pořád stejný ukazuje taky plnou,setkal se někdo s takovym problemem?
mě to zase dělá to, že tak do 20-ti litrů ukazuje normálně, ale jak už je tam pod 20, tak hnedka je to na rezervě skoro a když neveme pak víc jak nad těch 20 litrů, tak nic nepřibude...furt třeba svítí rezerva nebo tak..ale jak je nad těch 20 tak ukazuje normálka...
Dresic píše:mě to zase dělá to, že tak do 20-ti litrů ukazuje normálně, ale jak už je tam pod 20, tak hnedka je to na rezervě skoro a když neveme pak víc jak nad těch 20 litrů, tak nic nepřibude...furt třeba svítí rezerva nebo tak..ale jak je nad těch 20 tak ukazuje normálka...
mam stejny problem. Dvakrat se me stalo ze dokonce dosla nafta a na budiku 20l. Zpravidla do kopce. Takze kdyz rucicka se priblizuje 20l jedu tankovat. Zadne cekani na oranzovou kontrolku
Caris píše: mam stejny problem. Dvakrat se me stalo ze dokonce dosla nafta a na budiku 20l. Zpravidla do kopce. Takze kdyz rucicka se priblizuje 20l jedu tankovat. Zadne cekani na oranzovou kontrolku
Tohle dělává špatny podavací čerpadlo v nádrži. je to běžná závada. Auto chcípne, když je v nádrži ještě okolo 20l. Jinak já jsem s budíkama na TDSu měl neskutečny problémy...palivoměr si dělal co chtěl. Vyřešil to vždycky kódovací modul zezadu v budících,a le časem taky odešel...malá zelená kostka.
Caris píše: mam stejny problem. Dvakrat se me stalo ze dokonce dosla nafta a na budiku 20l. Zpravidla do kopce. Takze kdyz rucicka se priblizuje 20l jedu tankovat. Zadne cekani na oranzovou kontrolku
Tohle dělává špatny podavací čerpadlo v nádrži. je to běžná závada. Auto chcípne, když je v nádrži ještě okolo 20l. Jinak já jsem s budíkama na TDSu měl neskutečny problémy...palivoměr si dělal co chtěl. Vyřešil to vždycky kódovací modul zezadu v budících,a le časem taky odešel...malá zelená kostka.
Je pravda ze ze ctyrech tds jen jedno dokazalo po vycucnuti nadrze do dna samo nastartovat. Cerpadylko jsem mel u dvou tds venku z nadrze a cerpala. Nezkousel jsem jaky tlak davaji. Jaka je zavada? Necerpaji vubec nebo nizky tlak?