Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
pípák e34 525tds r.v.1992
-
- Kontaktovat uživatele:
Máte někdo zkušenosti s takovym pípákem(repráčkem) co je přidělanej na deklu pod volantem.Pípá když je venkovní teplota 3 stupně a tedky v něm začalo pěkně chrčet a to i při vypnutym zapalování.Má plnit ještě nějakou jinou funkci než to upozornění na venkovní teplotu?Jednoduchý je ho odpojit.ale zajímalo by mě jestli nemá ještě jinou fukci protože k němu vede víc káblů
dík
dík
No ma to vice funkci... Jsem si ho opravoval. Ma to dva konektory 4pinovy a 3 pinovy. 4 pinovy za toho dva napajeni a dva ruzne gongy. Jeden gong je na treba dle BC na prekroceni rychlosti, teploty, atd. Druhy gong mi pipa kdyz je treba cela hodina. (3x kratce jen pipne).
3 pinovy konektor obsahuje napajeni a jeden Gong (od palubky -roznute svetla atd. ja ho nemam ale zapojeny zalezi dle typu e34 ).
3 pinovy konektor obsahuje napajeni a jeden Gong (od palubky -roznute svetla atd. ja ho nemam ale zapojeny zalezi dle typu e34 ).
-
- Kontaktovat uživatele:
Pajka píše:No ma to vice funkci... Jsem si ho opravoval. Ma to dva konektory 4pinovy a 3 pinovy. 4 pinovy za toho dva napajeni a dva ruzne gongy. Jeden gong je na treba dle BC na prekroceni rychlosti, teploty, atd. Druhy gong mi pipa kdyz je treba cela hodina. (3x kratce jen pipne).
SZ
-
- Kontaktovat uživatele:
Pajka píše:No ma to vice funkci... Jsem si ho opravoval. Ma to dva konektory 4pinovy a 3 pinovy. 4 pinovy za toho dva napajeni a dva ruzne gongy. Jeden gong je na treba dle BC na prekroceni rychlosti, teploty, atd. Druhy gong mi pipa kdyz je treba cela hodina. (3x kratce jen pipne).
Pajka, sorry za OT předem, mám problém s velkym Board Compem a už sem to tady řešil ale nikdo nevěděl...potřeboval bych poradit jestli v tomhle směru víš. Pošli mi třeba v SZ tel. číslo a já se ozvu.
-
- Kontaktovat uživatele:
fotobobo píše:Ja mam maly BC a oznamuje mi to tyhle veci:
1, klesne teplota pod 3 stupne
2, minutu pred celou hlasi
3, hlasi rosvicena svetla
Kdyz budu mit velky BC, tak to bude hlasit jeste vic veci?
Bude ti to hlásit rychlostní Limit když se ho nastavíš ...pokaždy když překročíš rychlost, Distanz ...vzdálenost, pokud si ji nastavíš, taky to bude dělat gong při zakódování auta přes BC.
A asi ještě další věci, velky BC má spoustu i skrytých funkcí.