Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
rozměry repro u e34
-
- Kontaktovat uživatele:
Průměr vpředu u nohou a vzadu v platě je 130mm,výšky bohužel nevím...Měl jsem vyhlídnutý pěkný a asi hlavně dobrý Magnaty,byl to středobas + výška,2bas+2výškové repráky stojej asi 1500Kč a myslím že best kvalita.Nakonec jsem je ale nebral a sehnal jsem origo z e34,vyměnil ty špatný a jsem spokojenej,i ty origo hrajou docela pěkně když v nich nechrastí... 

-
- Kontaktovat uživatele:
Kail píše:Průměr vpředu u nohou a vzadu v platě je 130mm,výšky bohužel nevím...Měl jsem vyhlídnutý pěkný a asi hlavně dobrý Magnaty,byl to středobas + výška,2bas+2výškové repráky stojej asi 1500Kč a myslím že best kvalita.Nakonec jsem je ale nebral a sehnal jsem origo z e34,vyměnil ty špatný a jsem spokojenej,i ty origo hrajou docela pěkně když v nich nechrastí...
jj sem dal tet do auta dvd a asi by to chtělo novější bedny v jedné mi trochu chřestí, tak už to vyměním komplet

Jinak taky nedám na ty origo bedny dopustit jsou to pecky na to že jsou 20 roku staré hrajou furt nádherně. Jen mi tam nácek nasral nějaké infinity

-
- Kontaktovat uživatele:
infinity je dobrá značka. Já ted chci vyměnit ty vzadu jak jsou nad kufem ve streše. Jiz mam vybrane jen zda to tam pasne magnet velice kvalitni a membrana kevlar:-) ale šte mě na nich že maji externí výškový reproduktor takže to musím někam vymyslet ještě. Moc se mi to nelíbí ale snad to nějak vymyslím. Jinak ve předu je taky 130mm reproduktor?? Možná to dám do předu a ten zadek vyřeším jinak.
-
- Kontaktovat uživatele:
jsou tam opravdu jen 4 13 cm reproduktory + výšky v přístrojovce. Nechal jsem je tam všechny protože hrajou pěkně jen ty v přístrojovce byli asi z důvodu utlumení překryty takovim filcem. Nebyli moc slyšet. Filc jsem vyndal a do zadního plata jsem přidal další výšky. No a aby tam byl slyšet i nějaký ten BASS tak jsem koupil compactor od rewelenda kterej se do kufru krásně vejde a zesilovač 300w. Je to sice jen malinká bedynka,ale hraje neuvěřitelně. Dokonce se třese celej zadní kufr a vevnitř to dělá takové příjemně basy....sice žádnej extrem,ale to ani nebyl účel.
-
- Kontaktovat uživatele:
mike525 píše:Neni nad origo bmw hifi sound system...10x repro, zesik...
a kde máš těch 10 beden? ¨já mám 2x u nohy, 2x palubka 2x sloupky a 2x plato, tak kde jsou další 2?
dneska jsem tomu skusil přidat a drnčí jen ty infinir¨ty , protože němčou je dal tak fajně, že se u nich ukopává výškač.

vyměním jen ty a uvidíme.
-
- Kontaktovat uživatele:
ilegaltuner píše:mike525 píše:Neni nad origo bmw hifi sound system...10x repro, zesik...
a kde máš těch 10 beden? ¨já mám 2x u nohy, 2x palubka 2x sloupky a 2x plato, tak kde jsou další 2?
dneska jsem tomu skusil přidat a drnčí jen ty infinir¨ty , protože němčou je dal tak fajně, že se u nich ukopává výškač.![]()
2 stredobasy nohy
2 palubka
2 vysky v trojuhelniccich prednich dveri
2 stredobas zadni plato
2 vysky zadni plato
celkem 10ks

-
- Kontaktovat uživatele:
mike525 píše:ilegaltuner píše:mike525 píše:Neni nad origo bmw hifi sound system...10x repro, zesik...
dneska jsem tomu skusil přidat a drnčí jen ty infinir¨ty , protože němčou je dal tak fajně, že se u nich ukopává výškač.![]()
2 stredobasy nohy
2 palubka
2 vysky v trojuhelniccich prednich dveri
2 stredobas zadni plato
2 vysky zadni plato
celkem 10ks
tak to mám tež