Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW 530dA '01 nestartuje

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Hovi

#21 Příspěvek od Hovi »

Tak jsem včera i dneska kupodivu s problémama nastartoval, teď už mám vstřiky venku a zítra je beru na výlet do Měřína. Tak vám moc díky za tipy, snad už budu mít pokoj.
Hovi

#22 Příspěvek od Hovi »

Hurá, zase vrčim, díky všem. Jeden vstřik měl špatnou kuličku. Takže kontrola 6 vstřiků, přetěsnění jednoho z nich tisícovka, novej ježek od Valea 1250,-. Auto už vrči jak má, větrák nevrčí, když nemá.

Kdyby někdo chtěl, tak starý ježka mám k dispozici a zdarma přenechám na pokusy, na opravu nebo kdyby se na něm někdo chtěl prostě jenom pomstít (nedivil bych se tomu, protože se mu vůbec nechtělo ven a pěkně jsem se o něj popálil).

Další problém na obzoru, před chvílí jsem přijel domů a běžela sahara, nechal jsem jí asi pět minut a nezastavila se, tak jsem rozpojil konektor vpravo v motoru u krabičky Siemens, která s tim bude mít asi něco společnýho. Nechal bych to tak, ale předpokládám, že bez elektrický sahary mi asi nepude klima, co? Už mě moc nebaví, jesti to bude takhle pokračovat, tak bude M-paket za tři kila k mání :cry:
Odpovědět