Ahoj tak otázka je již známá. Již mě to strašně mlátí koupil jsem to tak a říkal jsem si investovat nebo ne ale je fakt že jízda stím je nic moc a určitě je to i kvůli zlepšení ovladatelnosti.
Cenu +- je mi jasné že se to nedá určit na korunu.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Cena opravy přední nápravy i s tlumiči??
-
- Kontaktovat uživatele:
dzonnek píše:Ahoj tak otázka je již známá. Již mě to strašně mlátí koupil jsem to tak a říkal jsem si investovat nebo ne ale je fakt že jízda stím je nic moc a určitě je to i kvůli zlepšení ovladatelnosti.
Jen tak pro orientaci.Co jsem si tak zjišťoval na mou e39,tak všechny 4 ramena na předek od Bielsteinu i se slevou 14tis.kč,tyčky stab. cca 800ks.U e39 se dají ale vyměnit na spodních ramenech ty silentbloky,takže montážní sada stojí 1250kč,nemusí se kupovat ramena celá,jen se to nalisuje.Nevím jak je to u e34,no ale i s tlumičema si myslím,že jestli chceš udělat komplet GO nápravy,tak asi min 20tis.kč+práce?!
-
dzonnek píše:Ahoj tak otázka je již známá. Již mě to strašně mlátí koupil jsem to tak a říkal jsem si investovat nebo ne ale je fakt že jízda stím je nic moc a určitě je to i kvůli zlepšení ovladatelnosti.
Mrkni třeba sem:
http://www.aukro.cz/item349286661_prodam_predni_sadu_ramen_na_bmw5_e34.html