Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
optimální velikost pneu
http://felgenkatalog.auto-treff.com/
tu si zadaj rozmer disku a typ auta a máš to.
tu si zadaj rozmer disku a typ auta a máš to.
-
- Kontaktovat uživatele:
Raduz píše:jaké pneu je nejlépe vhodné na alu disky rozměry 8,5x18 a 8,5x19 jde mi o to aby nedocházelo ke škrtání a pod. moje e39 má standard podvozek jakou máte zkušenost?
Čus,já mám na svých 19-tkách ve předu 235/35/19 a vzadu 245/35/19,širší pneu už tam nejdou,jelikož mám taky pouze 8.5 palcové disky.A navíc to mám snížený a s podložkama necelých 20mm a nic neškrtá.Ale na to má vliv taky ET jaký máš na diskách,já mám ET 20,takže když budeš mít nižší číslo ET,disky ti polezou víc ven a naopak.A k těm 18-tkám,když jsem je před tím měl,to byly ve předu 8 palcové a vzadu 9 palcové,tak ve předu je psané přímo v tech. 235/40/18 a vzadu 265/35/18.
eric píše:Raduz píše:jaké pneu je nejlépe vhodné na alu disky rozměry 8,5x18 a 8,5x19 jde mi o to aby nedocházelo ke škrtání a pod. moje e39 má standard podvozek jakou máte zkušenost?
Čus,já mám na svých 19-tkách ve předu 235/35/19 a vzadu 245/35/19,širší pneu už tam nejdou,jelikož mám taky pouze 8.5 palcové disky.A navíc to mám snížený a s podložkama necelých 20mm a nic neškrtá.Ale na to má vliv taky ET jaký máš na diskách,já mám ET 20,takže když budeš mít nižší číslo ET,disky ti polezou víc ven a naopak.A k těm 18-tkám,když jsem je před tím měl,to byly ve předu 8 palcové a vzadu 9 palcové,tak ve předu je psané přímo v tech. 235/40/18 a vzadu 265/35/18.
Ty máš na těch 19kách podložky i když maj et20? ty co chci maj et15 tak doufam že žádný podložky nebudu potřebovat. jdu do těch 19tek bude to vypadat super a nové pneu není až zas tak drahý.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty máš na těch 19kách podložky i když maj et20? ty co chci maj et15 tak doufam že žádný podložky nebudu potřebovat. jdu do těch 19tek bude to vypadat super a nové pneu není až zas tak drahý.[/quote]
Ale jó,bude to v pohodě,ale budeš mít ty kola trochu zalezlý dovnitř,já si docela zakládám na tom,aby byly kola zhruba zároveň s horním lemem blatníku a zároveń,aby to neškrtalo.Jestli chceš,můžu ti poslat foto na email,abys měl představu.Jinak super volba,ty 18-tky jsou na e39 fakt malý kola!!

Ale jó,bude to v pohodě,ale budeš mít ty kola trochu zalezlý dovnitř,já si docela zakládám na tom,aby byly kola zhruba zároveň s horním lemem blatníku a zároveń,aby to neškrtalo.Jestli chceš,můžu ti poslat foto na email,abys měl představu.Jinak super volba,ty 18-tky jsou na e39 fakt malý kola!!