mam takovy problem ze ktereho mi uz jde hlava kolem. Pokusim se to cele popsat. Mam e39 520i Touring
Vymenil jsem predni kotouce a desky, brzdic trochu roztahl klestema, samo ocistil dosedaci plochy atd atd. Nakonec jsem vymenil prolitim brzdovou kapalinu (OMW DOT4) a kompletne odvzdusnil s nastartovanym motorem systemem od nejvzdalenejsiho kola.
A ted kdyz jezdim mi to dela neprijemnou vec a to tu, ze to na prvni seslapnuti brzdy zabire nize nez na druhe (proste jako kdyz tam je vzduch) tak jsem to cele odvznusnil znova, prolil z krz to dalsi litr brzdovky. Nikde ani bublinka a dela to stale a nemeni se to. Sice to i na to prvni seslapnuti brzdi ale stve me to a nevim co by to mohlo byt...
A druha vec je ze jiz od doby co jsem to auto koupil ma druhy neduh v podobe spojky, ktera ma za studena zaber od spoda (poradne nevystavuje) a kdyz se cele auto prohreje, tak se to srovna do normalu. Takze taky kompletni vymena brzdovky a nasledne dukladne odvzdusneni a dela to naprosto beze zmeny dale.

proste nevim co tyto dve veci mohou byt ... u brzd hlavni brzdovy valec ? a u spojky to neco co ji automaticky nastavuje ??
Jestli ma nekdo s timto nejake zkusenosti tak prosim poradte.
Diky