Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
KOUPĚ BMW
PLÁNUJI KOUPI BMW ALE JEDINÉ V ČEM MAM JASNO JE KOMBI A ROK VÝROBY NECHTĚL BYCH STARŠÍ NEŽ 2000 - RÁD SI NECHÁM PORADIT JAK V MODELECH /3 NEBO 5 / TAK I V MOTORECH - VŠEOBECNĚ / BENZIN-NAFTA / JEZDIM ROČNĚ cca 20 TISÍC KM VŮBEC NEMÁM PŘEDSTAVU O SPOTŘEBĚ BENZIŇÁKŮ POTOM O ÚDRŽBĚ NA CO SI DÁT POZOR PŘI KOUPI - PRAVDĚPODOBNĚ USKUTEČNÍM VÝLET DO D - PENĚZ BUDU MÍT TAK CCA 10.000e - JE LÍP KOUPIT MLADOU TROJKU BEZ VÝBAVY NEBO SRDÍČKU BLÍŽ STARŠÍ NAŠLÁPLOU PĚTKU - PŘEDEM DÍK ZA RADY BUDOUCÍ BMWman 

-
- Kontaktovat uživatele:
budouci píše:PLÁNUJI KOUPI BMW ALE JEDINÉ V ČEM MAM JASNO JE KOMBI A ROK VÝROBY NECHTĚL BYCH STARŠÍ NEŽ 2000 - RÁD SI NECHÁM PORADIT JAK V MODELECH /3 NEBO 5 / TAK I V MOTORECH - VŠEOBECNĚ / BENZIN-NAFTA / JEZDIM ROČNĚ cca 20 TISÍC KM VŮBEC NEMÁM PŘEDSTAVU O SPOTŘEBĚ BENZIŇÁKŮ POTOM O ÚDRŽBĚ NA CO SI DÁT POZOR PŘI KOUPI - PRAVDĚPODOBNĚ USKUTEČNÍM VÝLET DO D - PENĚZ BUDU MÍT TAK CCA 10.000e - JE LÍP KOUPIT MLADOU TROJKU BEZ VÝBAVY NEBO SRDÍČKU BLÍŽ STARŠÍ NAŠLÁPLOU PĚTKU - PŘEDEM DÍK ZA RADY BUDOUCÍ BMWman
za ty prachy asi tak 528i/523i.... dyzla nesezenes a jiny motor nema smysl (no jeste 530i, ale to je s cenou uz trosku vys).... a do roku 2000 to bude asi taky tak tak.... no zkus http://www.mobile.de
-
- Kontaktovat uživatele:
http://www.mobile.de/SID-gWFYdkYZXEpykX ... 158892587&
to je hodne slusne vybavene, ale 98 po prvnim majiteli!
to je hodne slusne vybavene, ale 98 po prvnim majiteli!

-
matal
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nebo http://www.autoscout24.de Diesela jen 525tds nebo 520d, jestli chceš touring tak počítej s tim, že 3ka má kufr podstatně menší.
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
-
- Kontaktovat uživatele:
budouci píše:CCA 10.000e - JE LÍP KOUPIT MLADOU TROJKU BEZ VÝBAVY NEBO SRDÍČKU BLÍŽ STARŠÍ NAŠLÁPLOU PĚTKU - PŘEDEM DÍK ZA RADY BUDOUCÍ BMWman
Záleží co už je u tebe starší, našláplá 5tka. Jestli je to u tebe tak 528 touring/98 , co sem hodil Rudosh, tak do ní jdi, vypadá dobře, výbava je super - má i futrál na brejle

-
- Kontaktovat uživatele:
matal píše:Nebo http://www.autoscout24.de Diesela jen 525tds nebo 520d, jestli chceš touring tak počítej s tim, že 3ka má kufr podstatně menší.
kdyz trojku tak jedine coupe nebo compakt (pro zenskou

RuDoSh píše:matal píše:Nebo http://www.autoscout24.de Diesela jen 525tds nebo 520d, jestli chceš touring tak počítej s tim, že 3ka má kufr podstatně menší.
kdyz trojku tak jedine coupe nebo compakt (pro zenskou).... petka je petka
ty tomu vubec nerozumis, kazdej neni takovej kus chlapa jako ty

-
matal
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
RuDoSh píše:matal píše:Nebo http://www.autoscout24.de Diesela jen 525tds nebo 520d, jestli chceš touring tak počítej s tim, že 3ka má kufr podstatně menší.
kdyz trojku tak jedine coupe nebo compakt (pro zenskou).... petka je petka
Jo,jo 5ka je 5ka.. s tou 520d jsem se spletl, viděl jsem ji v annonci a na Netu měli fotky-byla to zbořka

Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
děkuju za názory mobile i autoscout mam sjetý docela slušně vysel jsem tam skoro celý minulý týden - no neni to takovej pesimismus za 9900e mam vytištěnejch tak 15 aut - dal jsem rozlišení do 10tis e a mladší než 2000 a vyběhlo pěknejch pár stránek ale rád bych se vrátil k tý volbě a provozních nákladech a opakovaných vadách a u benzínu spotřeba
- 3 je malá o tom žádná cítím se v ní jak v "činqvečentu" / já 183/97 / přesto se mi líbí za ty prachy rok 01-02 třeba 320d combi v kůži
v pětkách je to 520 až 530d v motorech si můžu vybírat ale ty pětky maj kilometry nevim co mě může vypéct u 5 let starýho auta s 200.000km - taky nevim kde vykoukat nějaký lehčí picky možná by to bylo s těma kilometrama lepší - za komentáře dík
- 3 je malá o tom žádná cítím se v ní jak v "činqvečentu" / já 183/97 / přesto se mi líbí za ty prachy rok 01-02 třeba 320d combi v kůži
v pětkách je to 520 až 530d v motorech si můžu vybírat ale ty pětky maj kilometry nevim co mě může vypéct u 5 let starýho auta s 200.000km - taky nevim kde vykoukat nějaký lehčí picky možná by to bylo s těma kilometrama lepší - za komentáře dík
Chceš nové nebo jeté, chcš investovat nebo se trápit....., ber nové i kdyby bylo sebehorší konfigurace, rok jsem jezdil v pětce v základu, 520d mi sepsul kdejakej kokin, a co ! Pro mě byla exklusive, můžu ti ji nechat za 750, v porovnání s trojkou v kupéčku je chudá pětka nesrovnatelný skok v komfortu. Přijeď, svezu tě a poznej rozdí.
Diesla nebrat. Jestli najedeš 20 tis. ročně tak se ti diesel nevyplatí,nehledě na složitost motoru a poruchách dieslů. Provozní náklady a servis tě bude stát víc peněz než u benzína. Pak už je na tobě pokud zvolíš benzín jaký máš na motor nároky.Ať zvolíš jakejkoliv benzín tak nešlápneš vedle.I s tim dvoulitrem se dájezdit poměrně svižně i když 523i(525i) a 528i(530i) jsou určitě lepší volba a i spotřeba je velmi příznivá. Já např. jezdím s 523i nyní pouze město a spotřeba je 10,3. Dálnice při 130 s tempomatem 7,8 litrů. Každopádně za 10 000,- Euro si budeš auta vybírat. Lehce za to koupíš i faceliftovou verzi 2001 a vejš. Hodně štěstí při koupi.
Jezdil jsem v hodně autech, různých značkách a našel jsem, co jsem fakt chtěl..
Žádná střela, ale prostor neřeším, odvezu i skříň.
Vzhledem k ujetým km a poruchovosti tady na netu bych do diessela taktéž nešel.
Mám e-39 520i, obsah 2,2 170 koní a fakt pohodička.. Nic neřeším, nemám problém a když si chci zazávodit, tak na D1 nedám nikomu šanci.
Nechci se vychloubat, ale tenhle motor je hodně povedenej kousek..
Jezdím na Michelin 225/70/15 je to hodně taky vo gumách..
Manekýn jako prase.. Ať se jdou TDS nebo jiný diessely zahrabat.
Jezdil jsem v 530D r.v. 2002 a nebral bych. To je pouze na spotřebu. Nafta o tomhle obsahu fakt nic nebere.. Ale zase.. to auto než zabere, tak musíš mít na otáčkách dobrejch 4 tis. Benzin je benzin..
Jezdím venku za 8,1 město 11. Klidně i 13 litrů.
Ale konfort, pořizovací cena, vše mám kromě navigace. Musíš se rozmyslet, co od toho auta chceš..
Tady se mi klucí smáli, že mám e-39 Touring v socce, ale já raději mladší a mít pohodu, než v plný palbě a porád něco řešit..
Max..
Žádná střela, ale prostor neřeším, odvezu i skříň.
Vzhledem k ujetým km a poruchovosti tady na netu bych do diessela taktéž nešel.
Mám e-39 520i, obsah 2,2 170 koní a fakt pohodička.. Nic neřeším, nemám problém a když si chci zazávodit, tak na D1 nedám nikomu šanci.
Nechci se vychloubat, ale tenhle motor je hodně povedenej kousek..
Jezdím na Michelin 225/70/15 je to hodně taky vo gumách..
Manekýn jako prase.. Ať se jdou TDS nebo jiný diessely zahrabat.
Jezdil jsem v 530D r.v. 2002 a nebral bych. To je pouze na spotřebu. Nafta o tomhle obsahu fakt nic nebere.. Ale zase.. to auto než zabere, tak musíš mít na otáčkách dobrejch 4 tis. Benzin je benzin..
Jezdím venku za 8,1 město 11. Klidně i 13 litrů.
Ale konfort, pořizovací cena, vše mám kromě navigace. Musíš se rozmyslet, co od toho auta chceš..
Tady se mi klucí smáli, že mám e-39 Touring v socce, ale já raději mladší a mít pohodu, než v plný palbě a porád něco řešit..

Max..

Maxiczech píše:Mám e-39 520i... ... tak na D1 nedám nikomu šanci.
Tak tohle mě dost pobavilo, kdysi jsem měl Mondeo V6, který mělo taky těch 170 poníků a kdejaká koktávka 1.8T si se mnou málem vytřela prdel.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Kontaktovat uživatele:
To Vlasta: jestli to nebude tím, že jsi měl Mondeo.
Jednou mi stačila Octávia II WRC. To je pravda.. Ale ono se moc po těch našich dálnicích lítat nedá.. A stejně .., víc jak 230 km/h jsem nedal..
Dneska už je radar na každém rohu a je to o ústa..
A mysli si co chceš, je mi to úplně šumák..
Zkrátka a dobře.. když jedu sám (bez roďky) a dám si záležet, tak mě nikdo nedá..
To už jsem si několikrát vyzkoušel..
A jak píšu výše.., tenhle motor co mám, je fakt hodně dobrej.. Oproti naftě nic nemám, ale benzin je benzin..

Jednou mi stačila Octávia II WRC. To je pravda.. Ale ono se moc po těch našich dálnicích lítat nedá.. A stejně .., víc jak 230 km/h jsem nedal..

Dneska už je radar na každém rohu a je to o ústa..

A mysli si co chceš, je mi to úplně šumák..
Zkrátka a dobře.. když jedu sám (bez roďky) a dám si záležet, tak mě nikdo nedá..

To už jsem si několikrát vyzkoušel..
A jak píšu výše.., tenhle motor co mám, je fakt hodně dobrej.. Oproti naftě nic nemám, ale benzin je benzin..

Dobrý den, Doporučili byste mi koupi e39ky 540ička s podtlakovým LPG? Roční nájezd by byl celkem minimální - počítám 10-15 tisíc. Narazil jsem na nějakou a zarazilo nás, že je to rok 98 a má jen 5-ti kvalt.
Postřehy, zda-li má toto auto nějaké dětské nemoci? praskání hlav, elektrika, citlivý podvozek? Zkrátka nějaké kontrukční nedovednosti.
Děkuji.
Postřehy, zda-li má toto auto nějaké dětské nemoci? praskání hlav, elektrika, citlivý podvozek? Zkrátka nějaké kontrukční nedovednosti.
Děkuji.