izzy88 píše:čaute. Vymenil som obyč svetla za xenony a teraz palubný počitač stále píše závadu na predných svetlách. vie niekto poradiť čo s tym? vdaka
Myslím, že budeš muset vyměnit i Lichtmodul. Teda, alespoň když sem si ho nechal objednávat, tak byl pro xenon a nexenon.
izzy88 píše:čaute. Vymenil som obyč svetla za xenony a teraz palubný počitač stále píše závadu na predných svetlách. vie niekto poradiť čo s tym? vdaka
Myslím, že budeš muset vyměnit i Lichtmodul. Teda, alespoň když sem si ho nechal objednávat, tak byl pro xenon a nexenon.
A vieš kolko stojí a kde v aute sa nachadza?
Promiň s tím už neporadím....
edit:
Podle ETKa by to mělo být asi tohle.
BMW, Light and check-control module Light and check-control module Part number: 61 35 6 961 141
Čau lichtmodul je na pravé straně v předu u nohou spolujezdce.Cenu nevím ale tady na foru ho seženeš určitě levněji.pošli mě mail já ti tam pošlu nějaký fotky kde a jak to vypadá.
Odporem ne ale kondenzátorem má mít hodnotu 5700 uF / 35V, cca 50,- kč na každou stanu pak se to chová jak klasická žárovka a BC už nic nehlásí mam to taky v autě a vše ok
Mam ho tam a vše ok.Stou cenou nevím přesně kupoval mě to kamoš a říkal částku okollo těch 50 ale nevím to přesně ještě sem mu to neplatil.jestli je to víc tak se omlouvám za chybný info
Tak dneska sem se díval na hodnoty tech kondiku a je to 4700uF mam je v takových krabičkach plastovích at tam nečučí přiletovanej kondík mezi dratama.A je zapjenej mezi pluse a minusem ke světlu.
sry, že se k tomu zase vracím, ale budu je dělat teď v týdnu. Jestli teda tomu dobře rozumím, tak ten kondík se zapojí na ty původí kabely co vedou do světla ?