Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E34 Tds je to čerpadlo nebo???

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dresic

#1 Příspěvek od Dresic »

E34 Tds je to čerpadlo nebo??? Dneska sem to dovezl ze servisu, dal jsem to tam kvůli tomu, že když např. vytočím kola, nebo zapnu mlhovky, světla, větráček na 3 stupeň, tak mi skáčou otáčky, pokud je auto studený, tak chcípne hned, pokdu je zahřátý tak to skáče. V servise mi řekli že je to tím, že mám vytahanej klíňák a napínák byl prý špatnej, tak sem to nechal vyměnit, ale bohužel nic, zbytečná věc asi. Tak se teda ptám čím to muže být? Ještě mi v servise říkali, že mám špatenj potenciometr plyn. pedálu, tak že to asi bude ono. Ale nevím, už jim nevěřím moc, pán v servise dělal jak kdyby mu to to vubec neudělalo a viděl to poprvé když sem vyjížděl od něj a 5krát mi to zdechlo když sem se chtěl vytočit...:(

tady je odkaz na youtube :
http://www.youtube.com/watch?v=I6L08xH1aWk

na volnoběh to je dobrý, ale jakmile pootočím volantem atd..viz výše, tak to skáče...

P.S. Ještě mi svítí abs, tak jeslti to nemůže mít spojitost s tím, protože když brzdím a pustím brzdu pak , tak taky skočí párkrát otáčky . :...:(
donco

#2 Příspěvek od donco »

Dresic píše:E34 Tds je to čerpadlo nebo??? Dneska sem to dovezl ze servisu, dal jsem to tam kvůli tomu, že když např. vytočím kola, nebo zapnu mlhovky, světla, větráček na 3 stupeň, tak mi skáčou otáčky, pokud je auto studený, tak chcípne hned, pokdu je zahřátý tak to skáče. V servise mi řekli že je to tím, že mám vytahanej klíňák a napínák byl prý špatnej, tak sem to nechal vyměnit, ale bohužel nic, zbytečná věc asi. Tak se teda ptám čím to muže být? Ještě mi v servise říkali, že mám špatenj potenciometr plyn. pedálu, tak že to asi bude ono. Ale nevím, už jim nevěřím moc, pán v servise dělal jak kdyby mu to to vubec neudělalo a viděl to poprvé když sem vyjížděl od něj a 5krát mi to zdechlo když sem se chtěl vytočit...:(

tady je odkaz na youtube :
http://www.youtube.com/watch?v=I6L08xH1aWk

na volnoběh to je dobrý, ale jakmile pootočím volantem atd..viz výše, tak to skáče...

P.S. Ještě mi svítí abs, tak jeslti to nemůže mít spojitost s tím, protože když brzdím a pustím brzdu pak , tak taky skočí párkrát otáčky . :...:(

tak to byl mechanik z Dolní Horní ne?Osobně si myslím,že je to čerpadlo dělá mi to taky ale nechcípá zatím
Dresic

#3 Příspěvek od Dresic »

hmm taky to tak vidím...za kolik tak seženu nějaký starší? nebo repas stojí kolik?? :roll:
micko525

#4 Příspěvek od micko525 »

je to čerpadlo
Maxiczech

#5 Příspěvek od Maxiczech »

Nemůže se přidírat altík? Nebo podávací čerpadlo v nádrži? Co total zasr..ej palivový filtr? Nebo vzduch. filtr? Proč hned čerpadlo? 8O Nebo shit nafta...
Dresic

#6 Příspěvek od Dresic »

Nevím, pořád doufám, že by to čerpadlo být nemuselo...pal + vzdcuh filtr jsem nechal vyměnit taky...tím to nebude, ale to podávací čerpadlo v nádrži by se poznalo ještě jak třeba??? Zkusím vzít aspoň přes 30litrů, většinou tam mám 10-15l...a zdá se mi že čím míň nafty, tím mi to zdechá víc...nevím možná už melu hovna, ale to muže být tolik věcí sem zjistil :D :D :twisted: :evil:
Smet

#7 Příspěvek od Smet »

nevím ja bych to viděl na horší kostru nebo ten altík už je načatej a odebíra motoru výkon prostě elektrika
Odpovědět