Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
digi klima-ventilator
-
- Kontaktovat uživatele:
youwee píše:a nerikej ze si nenaselresi se to tu kazdy tyden
no fakt nenasel presne tento problem ne.
nebo neumim hledat

jezek si myslim ze ne vse maka jak ma topi klimuje atd panel furt sviti nic nezhasina ale nekdy se stane ze vetrak zhasne a roztoci se az po chvilce!!!
nejdriv jsem si myslel ze to je tim ze v aute dosahla teplota nastavena na panelu tak se vetrak vypnul a jak se teplota zvysila tak se zapnul ale nevim to jiste jestli to tak funguje

jinak jiny rady ?????
dikec
možná cívka rotora. Kdyby se to samo vyplo (když je vychlazíno) a pak by se to mělo nastartovat,ale zhodou okolností (nebo-li zákonem schválnosti) by to zůstalo v tvz mrtvém bodě,tak by se to opětovně rozjelo ,buď po projetí nějakého terénu,nebo náporem vzduchu. Ale ruku do ohně za to nedám. Můžeš mít špatnej kontakt.

-
- Kontaktovat uživatele:
Jak rika Miguel urcite je to jezek. Ja ho ted nechaval opravovat taky (jako spoousta dalsich lidi). Urcite je to tim. Me to delalo ze nejel vubec, pak zase jel naplno a pak chvili normalne podle nastavene hodnoty. Navic pokud vypnes funkci auto, tak vetrak jede nezavisle na teplote, musi se tocit porad stejne, podle toho jak to nastavis. Takze teorie o te teplote neni spravna.
Pokud ti neupadly kontakty na ventilátoru, tak je to ježek
Mě zase občas kolísají otáčky ventilátoru, jednou se mi na půl dne zastavil úplně. Je to ježek. Až klekne, tak ho nechám buď opravit, někdo to tady dělá, myslím, že Dargon nebo ho nechám vyměnit. Co stojí origo ježek u BMW? Nebo můžete poradit, co se na tom zeblejvá? Možná bych si to poladil sám.
Vyměnit transistory nebo kondíky snad eške zvládnu..

Mě zase občas kolísají otáčky ventilátoru, jednou se mi na půl dne zastavil úplně. Je to ježek. Až klekne, tak ho nechám buď opravit, někdo to tady dělá, myslím, že Dargon nebo ho nechám vyměnit. Co stojí origo ježek u BMW? Nebo můžete poradit, co se na tom zeblejvá? Možná bych si to poladil sám.

Vyměnit transistory nebo kondíky snad eške zvládnu..