Dá se do CCM nějak "snadno" dostat? Předpokládal jsem, že to není rozebíratelný. Jak moc musí bejt člověk šikovnej aby to zvládl přepájet? Máš s tím nějakou zkušenost?
na mě to tam taky pořád něco hlásí jenže vůbec nevim co protože německy neumim ani pozdravit tak to neřešim...... a mam tam taky velkej BC a na něm umim zobrazit jen průměrnou spotřebu a dojezt
jazyk jde prepnout,ja si tam dal anglictinu
mno mne ted zas nekdy hlasi chybu brzdovych svetel(ze nesviti ani jedno) a pritom jedou
je to otrava protoze ta hlaska ma prirotiu jedna a tak se ji neda zbavit
co to muze byt?studenak v ccm modulu nebo i enco jineho?popriklade ktery spoj proletovat kvuli brzdam?
spíš než v CC je studeňák v LKM, takže LKM proletovat, dále je třeba pročistit konektory u světel (oxidace) a v neposlední řadě používat správnou Wattáž žárovek, protože hlídání svícení se děje tak že se měří průtok proudu a pokud je jiná Wattáž tak teče taky jinej proud a CC to může vyhodnotit jako závadu. To samý to dělá při montáži xenonů a některých AE a je potřeba to řešit přídavným odporem aby tam prostě tekl ten proud co má.
mno brzdy sviti,svetla jsou origo a zacla to z niceho nic.ale treba ted jsem jel do prace a nic edit:
btw co sem tak koukal tak kdyby si check myslel ze nesviti jen zarovka v tech brzdach tak na to je jina hlaska...