Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vadí to nečemu?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dresic

#1 Příspěvek od Dresic »

Vadí nečemu, že tam nemám to koleno ze vzduchovýho filtru? nemůže to nasávat víc vzduhu, např . z vrtule a tím pádem to něco způsobuje? Mám s tím autem pár problémů, tak jeslti to nemuže být něco s tím ....
Dresic

#2 Příspěvek od Dresic »

mám i fotku, ale nevím jak si sem dát...
wEnC
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od wEnC »

fotku nahraj na http://www.imageshack.us/ a pak sem vlož jen odkaz na tvou nahranou fotku co ti to vygeneruje
dexter

#4 Příspěvek od dexter »

fotka tady ještě není,ale jestli nemáš žádne čidla na airboxu (velká černá skřínka do které dávaš vzduchovej filtr), tak ti tam maximalně nalíta bordel.Horší by bylo ,jestli ti chybý zrovna tá část,kde je vaha vzduchu. To by byl značnej rozdíl.Tá vrtule ti nic moc neuškodí (podotýkam, jestli máš vahu a hlavně je funkční)
:roll:
Dresic

#5 Příspěvek od Dresic »

oldaf

#6 Příspěvek od oldaf »

Zbytečně to saje teplej vzduch od chladiče.
Dresic

#7 Příspěvek od Dresic »

oldaf píše:Zbytečně to saje teplej vzduch od chladiče.

a má to na něco vliv?
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Motor nemá takový výkon, jaký by měl mít, jede to o trošku hůř...
4 roky zpátky jsem zkoumal a testoval, čidlo ATA-vnější ukazatel teploty jsem přilepil do po domácku vyrobeného "kastlíku" z hliníkového plechu kolem otevřeného sání a teplota po zahřátí ukazovala konstantních 45-55°C :roll:
fioro

#9 Příspěvek od fioro »

no skor tomu motoru moze vadit, ze ta vrtula je snad polovicka tej co tam ma byt....

http://img242.imageshack.us/my.php?imag ... 097fp1.jpg

ale inac mas motor cistejsi ako ja :-)
tds

#10 Příspěvek od tds »

vrtule je tam řekl bych tak e30-tky benzínu.a není tam sahara.dost si teda zahráváš s teplotou motoru a následně s palicí.co ten prohlej chladič??nejspíš to bylo pěkně trefené na předek jelikož je tam i jiná haubna.
Dresic

#11 Příspěvek od Dresic »

tds píše:vrtule je tam řekl bych tak e30-tky benzínu.a není tam sahara.dost si teda zahráváš s teplotou motoru a následně s palicí.co ten prohlej chladič??nejspíš to bylo pěkně trefené na předek jelikož je tam i jiná haubna.

No tak to slyším až teďka poprvé, už jsme to měl v servise a nikdo neřikal nic. S teplotou motoru snad taky v pohodě , ale tak radši to dám do puvodního stavu jak to má být......pořád nevím co je to ta sahara, vrtuli seženu, to koleno taky, jj bořený to bylo na předek to jo...
nefunguje mi ten obrázek, nemužete někdo sem lupnout fotku jak a co tam má všec být v motorvoým prostoru?
fafejta

#12 Příspěvek od fafejta »

Na S autu (bazar) máš fotek TDS motorů a taky tady máš ETK.To víš,každý kouká na prachy a pak ty opravy vypadaj jak vypadaj.
Sahara je ten plast kolem vrtule na chladiči,zvyšující efekt ventilátoru,že bere luft (prosává)z celý plochy chladiče a ne jen v tom kruhu ,kde je vrtule.
Maxiczech

#13 Příspěvek od Maxiczech »

[quote="Jawak"]Motor nemá takový výkon, jaký by měl mít, jede to o trošku hůř...
4 roky zpátky jsem zkoumal a testoval, čidlo ATA-vnější ukazatel teploty jsem přilepil do po domácku vyrobeného "kastlíku" z hliníkového plechu kolem otevřeného sání a teplota po zahřátí ukazovala konstantních 45-55°C :roll:[/quote]

Tak tohle je dobrej LOL.. :D
Teplota ukazovala konstantních 45-55 stupňů.. :lol:
Tady někdo používá výrazy a sám jim zřejmě moc nerozumí.. ;)
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Miluju slovíčkaření :wink: :roll:
Odpovědět